Monday, September 19, 2011

Sepetang di Lumut

Minggu lepas, sehari before my parents balik Johor abah saya ajak jalan-jalan cari ketenangan kat Lumut. Lama juga tak lepak Lumut, tu yg saya terus kata ok. Pusing-pusing saja, tak singgah beli apa-apa.

Berhenti kejap kat jetty, Husna nak tengok laut. Ada dalam 5 minit dia duk perhati air laut tu. Sambil mulut bising cakap "ada kapallah, ummi..."



"ummi, ada buih..."



Lepas tu, kami singgah bawa Husna main kat playground. Suka benar dapat main sebab dah agak lama juga tak bawa Husna main playground. Dia ekzema kan, tak berapa elok untuk kulitnya yg sensitif itu...




dah berani nak main slide...


Tak nak main buaian or jongkang jongkit, nak main slide je...amboi :)




sendiri mahu turun....






berjaya slide sendiri :)




Lukman pula diapit atuk nenek, duduk kat bangku. Tp tak lama lepas tu, atuk bagi Lukman try main buaian. Suka Lukman dapat berbuaian :)



suka Lukman dapat merasai pengalaman menaiki buaian di playground...
ibu saya yg sedang duduk di bangkut itu...


Ok, till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

Salina@IbuAqil said...

Amboi sonoknya dapat main playground.. ;)

NM02 said...

cuaca kat sane ok tak? plan nak pi pangkor la.. tapi takut ujan, takut nak redah laut

Ya ALya said...

ya merindui lumut ni.........tempt lepak kami bila tak tahu nak g mana.....

ajumohit said...

hamboi husna ngan lukman hepi sgt dpt gi jejalan ye, main buai lagila best hihi

Myra Jay said...

Happy Husna dapat main..

Masa kami ada kat rumah ritu nak dengaq Husna cakap pun payah :)

nieda said...

anak2 mesti suka playground

Nadiah Sidek said...

safiyyah pun suka main slide. dulu takut main buaian tapi sekarang ni ok dah :)

~ana~ said...

teringat plak kenangan g swiss garden kat lumut dulu..heh3x..

chugie said...

Adik dah seiras muka kakak nye.. comei lah dua2!



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi