Tuesday, September 13, 2011

Sibling's day out

As salam,

Hari Selasa baru nak mulakan update entry. Semalam saya agak busy, pergi renew insurance kereta, renew lesen, pos barang, pergi Seng Heng dan macam-macam lagilah. Mujur parents saya ada sini, datang since last Thursday from Johor. Tidakla kalut, Lukman boleh ditinggal kejap-kejap kat rumah.

Ok, ini nak cerita tentang sibling's day out. Last week punya cerita ni. Sempena celebrate birthday adik ipar yg study Jepang tu. Kami keluarla ramai-ramai pergi Tesco. Makan-makan dibelanja oleh Pak Andak Husna. Lepas makan, jalan-jalan kejap dan balik.

Jom layan gambar sajalah.



Lukman with Pak cik...





Lukman with Pak andak...





Husna with Pak andak and Pak cik...





makan-makan time :)





ini bukan IKEA adik-adik...





Pak usu ajak Husna posing,
dia ikut je la...





tak kisah kena buli...ngikut saja :)






big boss sedang hisap jari :)






anak-anak dan pakcik-pakcik...



Itu saja ceritanya, saya nak kena qada' ni pergi jalan-jalan rumah kawan-kawan :)
Have a nice day!


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

eima said...

sronok ade adek bradek ramai....

Myra Jay said...

Amboi bukan main lagi Husna dengan Lokman ye, posing sakan..hehee


p/s : Huda, insyaAllah weekend ni kami akan ke Lumut, apa2 nanti Myra roger k..

Ummi Eisya&Amani said...

husna kena buli ye..sian dia..

aanie said...

dilarang baring atas tilam....hehehe....

comel husna pakai topi ngn spek itam camtu...

~ana~ said...

amboi husna...bkn main lagi posing yea.....:)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

hehe..chumel kakak n adik sedondon baju..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi