Tuesday, September 20, 2011

Tersimpan dalam oven

Lamanya saya ambil masa untuk keluarkan dari oven those pictures ni. Hehe bukan apa, saya seringkali terlupa nak edit.

Time ni saya sangat-sangatla letih. Saya 'keluarkan' Lukman tengahari kan jam 12.30pm. Tapi since malam sebelumnya saya tak dapat tidur. Muka memang sememeh la orang kata, dengan oily face nya semua :)

Belum mandi pun yer, hari ke 2 baru saya mandi. Saya betul-betul tak larat. Mata pula tak boleh lelap pasal dah terlalu lama berjaga agaknya. Padahal tilam punyala empuk, bantal pun best tp tak bisa juga. Bangun pun sekadar untuk tukar pad dan nature call.

Jom tengok pictures saya semasa baru melahirkan Lukman dulu :)




Lukman time ni nak susu :)




saya dan encik abang yg ralit menonton tv...


Kenangan semua ni, patut ada juga gambar dalam labour room time sakit and after delivery, tp tersimpan kemas dalam handphone encik abang. Lukman lepas dengar azan terus buka mata :) If ada nanti saya share ok :)





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

13 comments:

Myra Jay said...

Kenangan terindah ni :-)

Nanti leh tunjuk dengan Lukman :)

NM02 said...

harusss....

insyaAllah, kalu ada rezeki, dari mula sampai baby kuar saya mahukan hubby amek gambar

Fieza79 said...

semua tu kenangan...suka bila di tgk dan di renung semula...kejap je kan saat2 tu berlalu...tup2 lukman dh pun besar..!

Nadiah Sidek said...

akak lepas bersalinkan shakir pun tak boleh tidur jugak walaupun mengantuk sangat2

Acik said...

baby! saya suka bau baby! tahniah! :)

aanie said...

sy xde gmbr dlm labour room sb hubby xleh masuk..hosp kerajaan...huhu..sedih..xde kenangan...

ajumohit said...

Kenangan bersalin ku terhapus bile hp ku dicuri dulu, sweetnya simpan gmbr mcm ni

Ya ALya said...

hehehhe.......ya ada gambar dalam wad je....dalam labour room en suami tak berani masuk,tapi hos gov sekarang suami boleh masuk kt labour room.....

eB ezrin said...

gambaor2 gini sgt2 nostalgic :)

Amy Syaquena said...

kenangan terindah tue sis, x sabar pula menanti saat seperti itu..


http://www.sinarraudah.com/2011/09/kisah-adik-nur-alia-nabilah-dari.html

syariza09 said...

letih2 pun bila nampak baby trus hepi :)

Ibu Lala said...

Ermmm rasa cam nak beranak lagi. Bersalin la moment yang terindah dalam hidup. Lepas je baby keluar happy dan bangga tak tau nak cakap saat tu.

::NureeN:: said...

rindunyaa saat2 ni masa ellesya bb dlu.. ;)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi