Monday, October 10, 2011

Cuti-cuti Port Dickson : Part 1

As salam,

Lama kan saya bercuti menulis blog. Bukanlah merajuk, sibuk dengan macam-macam perkara dan family :)

Apa khabar kawan-kawan? Minta maaf banyak-banyak saya tak dapat nak terjah semua blog last week, masa tidak begitu mengizinkan. Saya akan cuba balas kunjungan anda dalam minggu ini ok :)

Ok, ini nak up cerita cuti-cuti di PD last week, lama dah kan. Family saya dan family in law gather-gather kat Apartment TNB. Encik abang apply sebuah apartment, adik saya yg juga staff TNB apply sebuah lagi apartment.

Untuk part 1 ni saya tunjuk gambar sekitar aktiviti kami petang pertama di PD. Pool kat apartment ditutup, so tak dapatla kami berendam dalam pool. Kami mandi manda di pantai private belakang apartment tu je.



Husna and salah seorang kembar...apa diorang nak buat ni?






Pak ngah aka suami saya ajak mereka ni main ball rupa-rupanya :)







seronok mereka :)






lepas tu masing-masing dah aim laut....







dan berendamlah mereka sehingga jam 6.30pm




Budak-budak ni dah mandi petang sebenarnya, sebab tu masing-masing turun pakai pyjama :).
Konon-konon just nak tengok air laut, sudahnya mereka siap berendan dengan pyjama. Hehe. Teruja sangat dapat mandi air laut. Balik dari beach, kenalah mandi lagi sekali.

Akan bersambung part seterusnya...insyaAllah..


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

13 comments:

Myra Jay said...

Nama blog baru ye Huda :)


Best tengok budak2 happy kan.. Kita pun tumpang happy gak :)

~ana~ said...

wah..best nya gather2 bersama family...berkumpul ramai2 best kan..

aanie said...

budak2 kalau dah tgk air, x sah kalau tak mandi..hehe...

wan nurul hezrina said...

nurulpun barujer balik dr pD.syookk

ajumohit said...

comelnya anak dara bertiga tu huda, tgk pakai suar ketat tu nmpk comel hehehe, ke main suke la berlari di tepi laut luas hehehe..mana lukman? rindu kt budak tecit tu ;)

Fieza79 said...

seronok nya budak2 kecik tu jumpa pantai kan...

Zefa NorAsmara said...

Seronokkan jln2 dgn keluarga besar.. sambil bercuti sambil merapatkan lagi hubungan.. :D

|| NaFiRaa || said...

waahhhh.. sonok lah budak2 dapat mandi laut~ saya pon dah lama x mandi laut~

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

kalau dh dpt air msti nak berendam pnyer..lebih2 lagi budak2, kalau zaquan ni pantang nmpk air, ziqry pun dh kami rendamkan dia dlm pool..hehee...

nieda said...

budak2 dgn air mmg tak dapat dipisahkan..cuma humaira mmg takut dgn air laut..kalau pool laju aje

::NureeN:: said...

bestnya bercuti.. nk gak terjah cini tp x tau la bila heheheh

Salina@IbuAqil said...

Bestnya pantai!!!!! Luas mata memandang.. ;)

MrS. F!zA said...

bilalah sy pulak nk p port dickson ni..tk pnh jejak pon lg..hihi hubby ada ajak tp sy yg mls..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi