Wednesday, October 12, 2011

Cuti-cuti Port Dickson : Part 3 (final)

As salam,

Masih di HV, Subang Jaya. InsyaAllah petang ni balik Perak.
Last part cuti-cuti di PD. Saya kan jenis malas nak taip panjang-panjang dah ikut mana sempat saja. That's why tak suka banyak-banyak episod, takut orang boring baca pun yer :)

Masa kami lepak kat Pantai Batu 4 ni, kami telah perkenalkan 1 aktiviti baru untuk Husna mencubanya. Apakah aktiviti itu? Nanti sila tengok gambarla yer :)







apa Husna tunjuk tu?






erm...tekun dia tengok :)






yup!
inilah dia...permainan wau @ kite




Husna suka tengok kite tu terbang kena tiup angin. Teruja sangat. Kami beli kite ni RM15 ada dijual banyak kat Pantai Batu 4 ni. Banyak pilihan design dan size. Pilih saja mana suka :)

Dah penat main, encik abang sangkut kat batang kayu. Nak balik baru turunkan kite tu.

Saya dan adik beradik saya layan photoshoot :)



sukanya Lukman :)






adik-adik kesayangan saya dan ibu
except yg bongsu saja tak ada, kerja...






dahsyat Husna minum botol besar :)






Pak anjang bawa Husna jalan-jalan pantai...







last, pic saya dan Lukman encem :)



Lama kami lepak, pukul 4 lebih macam tu baru gerak ke Teluk Kemang pula. Duk mencari souvernier yg comel-comel. Then, balik apartment. Malam, saya dan adik-adik ke pekan PD cari KFC. Isninnya kami semua gerak balik ke rumah masing-masing.




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

10 comments:

|| NaFiRaa || said...

sonok lah budak2 kalo dapat main kite.. my anis pon suka sgt.. kalo gi pantai mesti nak main kite..

~ana~ said...

wo...best nya husna main kite...

::NureeN:: said...

tinggi tol kites tue.. kat sana hujan x? skrg ni kan musim..
apa2 holiday yg hapening

Ya ALya said...

husna pas ni boleh main kite dkt teluk batik lak yer...

Myra Jay said...

Best la Husna dapat main layang2..

Pandai dia main..hehehee

Salina@IbuAqil said...

Bestnya!! Nanti nak ajak Aqil plak main layang2 ni.. Sian Aqil x merasa lngsung main layang2.. ;) Comel pic last tu.. :D

wan nurul hezrina said...

seronok kan lepak2?sambil2 layan krenah anak...bum bum nya luqman n si comel husna=)

MrS. F!zA said...

best lepak2 tepi pantai ni.. sejak ada darwisy mmg tk pnh lg lepak tpi pantai..agak2 kalo bwk mcm husna ni mesti teruja nak2 main lyg2 ..hihi

nieda said...

dpt juga husna main wau

Cik CT said...

Best kan PD.



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi