Wednesday, October 12, 2011

Dapat capture paling ramai

Thanks to Myra sebab pilih saya jadi pemenang.
Saya berjaya capture pengunjung teramai kat blog Myra ni last 2 day.
41 orang time saya datang jalan-jalan kat blognya. Dahsyat kan? :) Blog saya pun tak pernah lagi dapat seramai itu sekali serbu.

Myra nak bagi special gift, tak sure apa...tak kisah apa pun yg penting persahabatan melalui blog ini akan jadi lebih akrab kan :) Bila-bila datang Manjung lagi nanti singgahla yer :)




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

Myra Jay said...

Sama2 ye Huda...
Nanti myra pos kan my simple present tu ye.. :)

nieda said...

tahniah

abah khalisha said...

conteng dinding ke tu??jangan tak baik tau

ajumohit said...

Tahniah huda!!! Matamu sungguh tajam hihi

eT said...

dulu letak menda alah ni kt blog...sejak tukar template dah malas nk godekkk...hehe...tahniah3..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi