Thursday, October 13, 2011

Husna dalam Pa&Ma Oktober 2011

As salam,

Dah beli majalah Pa & Ma edisi Oktober? :)
Hehe. Bukan apa, saja nak bagi kawan-kawan 'usha' gambar si cilik saya.
Siapa lagi kalau bukan Husna. Alhamdulillah rezeki Husna lagi gambarnya terpilih untuk dapat hadiah nanti dari team Pa & Ma.
Sebelum ini Husna pernah juga 'terselit' dalam ruangan Surat/Emel (read: Husna dalam Pa & Ma Edisi Jun 2011). Saya yg menang tapi hadiahnya cloth diaper Lukman yg pakai, sabun Lunatot saya buat basuh baju anak-anak :)



comel kan baby ni :)



Kali ini, bakal dapat sabun aroma kids so Husna and Lukman la yg akan pakai :)
Sebab terpilih dalam ruangan mandi manda.



cuba cari gambar Husna yg mana satu...






tu dia...Afifah Nurhusna Sazli, ada tanda ikan kan...


Actually, saya pun tak berapa perasan 1st time belek-belek majalah ni. Dah buka 2-3 kali baru nampak, "eh, anak aku menangla..." :P
Bulan ini ramai juga gambar anak-anak yg comel sedang mandi manda. Tahniah kat mereka juga. Husna suka sangat gambar dia dalam buku ummi :)

Tahniah Husna!

psss: tunggu juga kut Lukman ada rezeki nak menang, tp belum ada lagi...insyaAllah one fine day. amin~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

15 comments:

Ya ALya said...

tahniah hsna......

Ya ALya said...

tahniah hsna......

eB ezrin said...

tahniah :)

MrS. F!zA said...

aah kita dah lama beli..cuma tk perasan lak ada husna dlm tu..sbb tk bape nk cam sgt..bestnya dpt hadiah..

|| NaFiRaa || said...

tahniah husna~

rajin ibu husna hantar gambar anak2 masuk peraduan..

::NureeN:: said...

tahniah husna.. slalu huda msk yerr.. nk coba gak la pas ni ;)

~ana~ said...

tahniah huda & husna....

mesti bangga kan muka masuk mag...menang plak tu.hu3x..

Salina@IbuAqil said...

alololololo comelnya husna.. nanti nak beli.. husna punya pasal.. ina beli nnt.. hik3!!

nur said...

tahniah sebab gambar husna terpilih... dah lama nak hantar gambar anak2 ke pa&ma, tp masih x kesampaian hingga ke hari ni... huhuhu

btw, salam perkenalan :)

wan nurul hezrina said...

baru taw nama penuh husna..chantekk nama..eh mummy ada beli tapi tak baca lagi..sik bz jerk lupa nak baca abess..nnt mummy cek yea=)

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer..

Tahniah untuk Husna dan Huda ;)

ajumohit said...

Tahniah husna!!! Proud of you!!! Rajin mama anta ke pama ni hihi

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tahniah balqis dah tak valid nak join...

♥ Elin ♥ said...

tahniah..rajin anta ek...

nieda said...

tahniah...rezeki anak2



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi