Wednesday, October 05, 2011

Rindu kami tak?

As salam,

3 hari tak berblogging rasa macam pelik je bunyinya :)
Apa khabar kawan-kawan semua?
Kami dah balik from cuti-cuti PD (gambar belum sempat upload), tapi now kami ada di Bangi pula. Encik abang ada course kat Uniten sehingga esok.

Sangat bagus ada free Wifi, tidakla kebosanan melanda. Malam semalam sempat jalan-jalan cari makan kat Alamanda. Lepas tu jalan-jalan lagi cari makan kat Sg.Ramal FC. Syiok je jalan-jalan tanpa sebab.



Oh ye, ini nak selit juga BE terbaru yg blog CGL dan Purple Light dapat. Alhamdulillah, banyak pula iklannya ye, kira tugasan baru untuk saya supaya lebih gigih berblogging. InsyaAllah. Thanks mr.nuffnang!



InsyaAllah, if berkesempatan, saya datang melawat ke blog kawan-kawan ok!

psss: belilah majalah Pa&Ma Oktober, gambar Husna ada terselit dalam ruangan mandi manda, menang set aroma kids :) Alhamdulillah. Nanti saya up cerita ni, kamera bawak, kabel lupa bawak :P


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

14 comments:

Myra Jay said...

Wahhh banyaknya sekali dapat..

Selamat berblogging & mengumpul $$$ ye :)

SyidaGorjes said...

tembamnya lukman

skg baru akak perasan, baby yg fully bf sgt debab.riffa pun sama.

eB ezrin said...

wah tahniah, rajin msk contest eh? :)

~ana~ said...

wah...rezeki tuh...
alhamdulillah..

|| NaFiRaa || said...

rindu sama budak bulat tu...

wahhh..banyak nye BE.. pasni mesti masyukkkk.

::NureeN:: said...

tahniah & alhamdulillah rezqi2.. ;)

Izan Ishak said...

hi lukman yang bambam...aunty rindu dgn semua...ummi n kakak husna juga.

bestnya huda...banyak BE tu...

Salina@IbuAqil said...

rindu le dear.. rindu dendam.. ;)

ajumohit said...

mmglah rindu huda...wah byknya BE tahniah huda!!!

Ya ALya said...

sudah semestinyer rindu........

syariza09 said...

best bila dapat jln2...masa ni la nk rehat sepenuhnya...hehehe...tahniah yer, page kena buat frame tau :)

ummu muhammad said...

rindu fillah!!!! wahh anak dare murh rezeki!

wan nurul hezrina said...

waah banyaknye BE..nurul tak ion2 lagi contest..nntlah terjah blog contest huda=)

MrS. F!zA said...

berderet2 BE..ai punya 2 ketul je tau..hikhik



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi