Saturday, October 15, 2011

Sabtu tanpa tajuk

Pagi-pagi tadi saya dah keluar dengan abah saya pergi membeli nasi lemak. Sabtu kan, bolehla sekali sekala membeli breakfast di luar. Nasi lemak 3 pack, laksang 1 pack, mee goreng 1 pack, kuih muih 3 ringgit.

Belasah makan semua tu. Dengan teh panas yg ibu saya sediakan. Oh ye, rajin ibu abah saya datang sini kan. Orang pencen macam abah saya, bila-bila masa nak ke rumah anak cucu pun no hal :)

Weekend ni encik abang ganti orang standby kerja. Maka, for sure la kami duduk-duduk saja di rumah. Tak menjadi masalah. Sebab dah 2 minggu kami on off ada kat Manjung ni. Since balik from PD, lepas tu outstation Bangi then balik Johor kejap. Lepas balik from Johor pula, stayed HV, Subang then last Khamis baru balik Manjung. Esok insyaAllah keluar lagi sampai Selasa. Oh Oh. Letih tu letih juga tapi saya fikir peluang yg ada untuk ikut encik abang bekerja time ni la kan. Bila anak-anak dah start bersekolah esok, susah sikitla time tu. Takkan nak ponteng saja. Tercicir pula sessi pembelajaran mereka. Ceewah! *berangan no 1*

Okla, itu saja saya nak bebel. Jom layan gambar Husna dengan sikat :) Kakak Husna ni dah semakin panjang akalnya, kadang-kadang tak terlayan kita dibuatnya.
Happy weekend!



cak!






nyum!



till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

Salina@IbuAqil said...

Husna geget sikat ye.. Hik3!!! Slmt brcuti dear.. ;)

ajumohit said...

Wah bjalan sakan ye huda, Akak pon lepak kt Umah je ni hihi

Ya ALya said...

samala ya pun melepak gak kt umah....ya dah email dah....

wan nurul hezrina said...

samalah mummypung lepakz umah jew..n mlm jer g makan luar tapi masihlagi dalam sekitar umah..waaah akalu husna mcm merah=)

MrS. F!zA said...

nape husna gigit tangan ni??

|| NaFiRaa || said...

comelnye kakak husna pakai baju kurung.. nak gi mana tu?



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi