Tuesday, November 15, 2011

Nak stop blogging??

As salam,

Apa khabar semua? Salam Aidiladha (dah seminggu berlalu kan)
Rasa macam dah lama tak menulis kan. Saya agak busy lately. Ke sana ke mari. Ikut en.abang outstation. Banyak pulak peluang dia outstation last month and this month, sampai blog saya tak berupdate :) But actually saya tak kisah pun ikut dia ke sana ke mari, suka je dapat jalan-jalan *wink2* Sementara anak-anak belum ke sekolah, bolehla ikut pergi mana-mana kan :)

Blog kawan-kawan pun tak berjengah. Saya tak sure ada lagi ke orang nak jengah blog saya pasal saya tak jengah blog mereka. Saya rindu nak berbuat demikian tapi masa tak mengizinkan. Sekarang rasa macam malas-malas pun ada nak update blog. Tak tahu apa sebabnya. Mungkin mood nak menulis tu dah merudum. Oh no! Sayang pulak kan kalau tiba-tiba berhenti jadi blogger. Duit dalam nuffnang tu sedang mencanak takkan nak biar macam tu saja kan. Baik hati nuffnang, Tq nuffnang!

Saya rindu nak menulis semula. Saya rindu nak jengah blog kawan-kawan yg tak putus-putus datang menjenguk blog saya ni. Tq very much!


mode: busy


pssss: Husna selsema dan batuk, Lukman pun dijangkiti dari kakaknya. Alhamdulillah tak teruk sakit mereka.


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

17 comments:

ummu muhammad said...

samelah huda kdg memang malas T_T

nieda said...

slow slow nanti updatelah...biasalah huda kdg2 mood menulis ni merundum.

Puan tia said...

xmo sedih2..kita tengah jenguk blog awak skang..hehehehe

ezan said...

huda.. rindu!!!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

jgnla stop terus yer huda..
pelan2 kayuh la, apdet sket ok dh..
tadela bersawang terus yer.. hehheh

wan nurul hezrina said...

nurul sentiasa jengah blog huda=)takperlah huda slow2 buat yang mana penting

ajumohit said...

huda, jgnlah stop blogging, i'm gonna miss lukman and husna nnti, seronok baca perkembangan diorg, klu tak dpt update selalu, skali skal pon xpe

~ana~ said...

huda, jgn la stop berblogging...:)

take ur time..nnti bila dah ok, terus kan berblogging balik..:)

|| NaFiRaa || said...

tak pe.. ade masa baru tulis.. kami akan slalu datang..

moga husna dan lukman cepat sembuh yer cayang~

syariza09 said...

ok la tu gi sana sini, dpt gak g jln2

eB ezrin said...

mudah2an mereka cpts embuh yer, np nk stop plk?

aanie said...

wah, nuffnang tengah mencanak2 ke? syok tuh...

Myra Jay said...

Bestnyer dapat jenjalan, bukan selalu Huda, bila ada peluang wajib rembat..hehee :)


p/s : Myra dah pos FM, ada terima tak?

MrS. F!zA said...

jgn berhenti berblog..sayang kn..dr blog lah kita dpt rmai kawan..

Nadiah Sidek said...

sama la...rasa nak berhenti berblog pun ada juga tapi fikir-fikir balik sayang pula. akak pun dah lama tak blogwalking. huhu..

fieda said...

miss u..

hani@debumelukut said...

Akak pun macam tu ..kadang hanya singgah untuk mencatat tapi tak sempat duk lama lama..ada masa tetap jenguk blog kekawan, cuma kadang tu tak meninggalkan jejak, tapi tetap ikuti..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi