Friday, January 27, 2012

My first telekung


Baru-baru ini saya ada belikan Husna telekung. Size S yg suit untuk dia.
Semalam saya ajak dia pakai. Dia macam nak tak nak. Last2 dia agree juga. Bila dah pakai, tak nak bukak pulak :)

Comel tak? Hehe.

*1 of the preparation untuk Husna sudah siap*


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

13 comments:

~ana~ said...

huda nak g umrah erk..alhamdulillah...best nya...

Salina@IbuAqil said...

Comeinya dia.. ;)

Fieza79 said...

comel..! mesti dia tambah2 teruja nak solat kan..

huda...ada huda dan husna dalam pa&ma terbaru ni kan...tahniah..glamer lagi sekali..hehee

hadina said...

kanak2 mmg comel bila pakai cmtu.. :) semoga menjadi anak yg solehah yer sayang husna..

ajumohit said...

alhamdulillah husna comel dgn telekung baru tu, syukur dan semoga dipermudahkan ye huda

Puan ApasH said...

Huda beli kt mana eh?

Huda said...

ana - insyaAllah nak pergi umrah awal mac ni :)

ina - hehe...

kak fieza - aah, perasan ye :) glemer kejapla :)

hadina - hehe..budak2 kan..pakai apa pun comel..

kak aju - insyaAllah, amin doa akak :)

kak apash - kebetulan ada pergi survey kedai jual barang haji umrah, nampak dia ada jual telekung budak size s, try muat pulak kat husna. ada brand young khalifah sekang kat tenet harga mahal gak sampai rm70.

nieda said...

comelnya...nak pergi umrah yer?

Izan Ishak said...

comel sangat husna!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

comell sgt..:))

Nia said...

alolor,..sgt chumill!!

fieda said...

amboi..comel..brp umo husna..?

Nadiah Sidek said...

comel!



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi