Tuesday, January 03, 2012

Tahun baru kami

As salam,

Alhamdulillah, masih bernafas di muka bumi Allah SWT.
Selamat tahun baru 2012 Masihi.

Tahun baru kami sekeluarga berada di Bagan Lalang, Sepang. Saja jalan-jalan dan bercuti di sana. Sambil hirup udara laut :) Lukman happy sangat.

Kami stayed kat homestay Taman Seri Bayu dekat sangat dengan pantai Bagan Lalang. Nak duduk chalet atas laut tu tak mampu den paling rendah pun start RM950 ++ :) Chalet-chalet murah semuanya fully booked. Hotel Seri Malaysia pun penuh. Maka, kami pilih duduk homestay saja. Boleh masak sendiri, bilik pun aircond. RM250 semalam. Okla kan.

Malam tahun baru kami duduk dalam rumah, tapi menjelang jam 12 mata tak lelap lagi. So, bila kedengaran bunyi bunga api, kami duk mengintai dari pintu dapur sajalah. Jelas nyata tak payah berembun kat pantai semata-mata nak tunggu bunga api meletup :) Special kat pantai Bagan Lalang. Leceh kan bawa baby and toddler. KEsian kat mereka, malam sejuk dan ramai orang.



Ok tu je la carita sambutan tahun baru kami. Semoga tahun ini memberi banyak manfaat kepada kita semua, insyaAllah. :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

10 comments:

eB ezrin said...

gambar lawa. wah tgk bunger apr tepi pantai. best :)

ieda said...

akak dan anak2 punn duk rumah je dik , tgk bunga api di tb jeee

~ana~ said...

selamat tahun baru 2012 huda..

semoga 2012 akan lebih bermakna kepada huda sekeluarga...amin..:)

Nadiah Sidek said...

tak ambil ke gambar homestay tu?

|| NaFiRaa || said...

zura pon duk rumah jek.. macam leceh sgt nak berjaga dengan anak2.. duk rumah, tido lagi best..hehehe

wan nurul hezrina said...

selamat tahun baru huda=)

ajumohit said...

Salam tahun baru huda, Akak nk jugak tgk bunga API, tunggu punya tunggu tertido hihi

cikpuanhady said...

wahh..lama tak dtg sini..maklumla baru aktif berblog balik..hehe..dah besar pon lukman..selamat tahun baru..

p!nkerton said...

selamat tahun baru huda & family :)

Ibu Lala said...

Selamat tahun baru. Tahun baru kali ni tak tengok bunga api pun. Mengantuk punya pasal...

Salam ziarah..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi