Wednesday, March 21, 2012

admit ward satu malam

As salam.


Tentang ww pagi tadi...yup memang betul Lukman yg admit. Lelah, dan kahak penuh dekat saluran tekak. Kami bawa dia ke Ipoh Specialist semalam and doc Adlene advised untuk stay. Boleh buat neb 4x sehari.


Tiap kali kena neb mesti Lukman meraung :) . Siap kena sedut bagi keluar kahak dan selsema.


Alhamdulillah petang tadi dah boleh discharge and now kami dah balik Manjung. Tqvm pada kawan2 yg caring dan doakan Lukman.


Published with Blogger-droid v2.0.2


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

yatie chomeyl said...

eh br perasan bila besar ni rmbut lukman macam makin curly ye..

Huda said...

kak yatie - betul tu :) macam anak pak arab pun yer :)

Syida said...

riffa dok ward 5 mlm.dah mcm vacation pakage.

nieda said...

alhamdulillah dah sihat.. humaira pun baru je keluar hospital 2 weeks ago kena rota virus..

nanakimie said...

besar da lukman:)

aah,rambut lukman da curly gitu ^-^

Ummu Muhammad said...

kapal terbang balik ke malaysia memang kapal yg tercemarkan hehhe..batuk bersambung-sambung..budak2 ni penat sgtlah huda..kite orang tue pun lepak semacam



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi