Tuesday, April 03, 2012

Happy 3rd Birthday Husna!


Alhamdulillah, she's a big girl today!
Hit 3 today.
Si comel buchuk masham ummi ni dah besar...dah jadi anak dara.
You are my sunshine, anugerah pertama dari Ilahi untuk ummi dan abah.
Moga Allah rahmati kamu, moga kamu sentiasa sihat dan ceria.
Doa ummi dan abah hanya untuk kamu dan adik.


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

15 comments:

Ummu Muhammad said...

ummi husna dah besar..nanti bagi kakak dan lukman adik lagi..main kejar2 2 orang je tak best ;P

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

epi besday Husna shayam. =)
makcik lely ahad dpn.. heheheh

*azni* said...

anak dara yang comel lote..hee..happy besday husna..semoga menjadi anak yang sentiasa membahagiakan ummi dan abah..

Myra Jay said...

Happy besday sayang..
Jadi kakak yang baik untuk Lukman dan anak yang baik untuk Ummi Abah ye sayang :)

yatie chomeyl said...

dah besar husna..rmbut pun dh makin panjang

~ana~ said...

selamat hari jadi husna, moga panjang umur dan menjadi kebanggaan ummi dan abah..

hadina said...

selamat hari lahir yg ke-3 buat kakak Husna..semoga menjadi anak yg soleheh yg sentiasa mengembirakan ummi n abah..jadi kakak yg baik buat adik Lukman n adik2 yg mendatang..hehehehe

|| NaFiRaa || said...

happy birthday husna~

nieda said...

happy birthday husna.. semoga jadi anak yg solehah.. wah birthday husna sama tarikh dgn daddy humaira la

ajumohit said...

happy 3rd besday husna, moga pjg umur and murah rezeki ye dear

Syida said...

happy belated birthday husna!

::NureeN:: said...

hepi belated besday husna...

mizwa sweet delight said...

hi huda, sy kat mjg point jer...

Nadiah Sidek said...

selamat hari lahir husna :)

Zefa NorAsmara said...

Alahai.. aunty tertinggal keretapi la Husna. Happy belated besday sayang.. semoga jadi anak solehah, berjaya dunia dan akhirat.. :D



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi