Monday, April 16, 2012

Regis toilet trainer




Assalamualaikum,

Kawan-kawan, ada sesiapa nak tumpang order tak? Saya nak open for pre order toilet trainer ni?

RM55 (dengan postage ke Semenanjung) - esok last pre-order (Selasa 17.4.2012)

If ada yg nak, saya masukkan dalam list pre order. Deposit RM20. Bila barang dah sampai, kawan-kawan bayar penuh and saya poskan.

Nanti email ye, husnalilshop@yahoo.com atau pm saya kat FB Husna Lil Shop. Tq~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

eB ezrin said...

alaaaaaaaaaaaa lmbt la u offer dear... aerish dh pandai.... hmmmmm... xper... nk tgk benda len plk :)

aanie said...

mcm mana pasang? senang nak bukak ke tak? mcm berminat...bape kos postage?

Zefa NorAsmara said...

Comelnya bendani.. warnanya menarik perhatian.. :D

Aju Mohit said...

Comelnya, so far anak2 tak pernah guna lagi toilet Trainer ni, fancy kan, nice

Nia said...

eh, cute! silap la kami dah terbeli toilet seat kanak2 yg lain, ni nmpk lebih praktikal sbb anak boleh blajar pakai real toilet terus.

p/s: Huda, nak address ke? mcm segan je, hehe.

maya amir said...

wahh..tak penah tgk style gini..cool gak kan.. kalau zaman anak kecik2 dulu jumpe mende ni, mesti dah order:)

salam kenal..

Anita, Mummy Adzryl said...

huda!! adzryl dah potty train tp guna toilet yg seat duduk tu. nit nak ajar dia guna toilet org besar tu.. benda ni mcm senang jer kan.. portable so leh bawak kalau travel. bagus la. kalau nak order sempat lagi tak? baru je bukak blog huda ni.. plssss??

email me? anitaluv@gmail.com

thanks dear. :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi