Saturday, May 19, 2012

Langkawi - jalan2, cuti2

Assalam.

Lama tak coret kat blog. Rindu nak update dan jenguk rumah kawan2 :)

Tumpuan saya sekarang lebih pada Husna Lil Shop. Tu yg blog pun tak berapa nak update. Masa2 lain sibuk dengan tugas2 di rumah dan jaga 2 orang kids :)

Alhamdulillah, Lukman dah setahun lebih. Baru2 ni bawak pergi jab. Berat dah 9.4kg, tinggi 74cm. Kena jab dia terkejut dan menangis. Tak cool la Lukman. Time kakak Husna dulu tak ada episod nangis kena jab :) Ternyata adik sangat manja kan. Husna sihat2 saja. Ekzema dia sometimes ok, sometimes teruk. Just jaga dia dan elakkan trigger.




Last week kami ke Langkawi. Suami tiba2 mengajak. Bawa ibu abah dan juga parents in law. Kami naik feri from Kuala Perlis. Stayed rumah peranginan Tnb. 2 malam rasa tak puas, tapi apakan daya suami dan abah in law kena kerja. Langkawi tak banyak perubahan macam last 2 years kami pergi. Sempat juga shopping sikit2 kat HIG dan Beras Terbakar. Hehe.




dalam ferry...1st time for Lukman :)

Ok sampai sini dulu. Kawan2 jemputla jenguk blog Husna Lil Shop atau fb search Husna Lil Shop.

Published with Blogger-droid v2.0.2


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Langkawi mmg besh..

ohh lukman nangis ye,
Ziqry patutnya kena jap satu thn minggu lepas, tp dia demam, next week baru kena jap..
ziqry selalunya nangis jugak kalau kena Jap...

Ummi Iman said...

Dah lama tak pergi Langkawi

~ana~ said...

rindu kat huda..bila nak aktif berblogging balik?

Myra Jay said...

Besaq dah Lukman, dulu jumpa kecik lagi ;)

Maksudnya dah lama kita tak jumpa kan ;)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi