Wednesday, June 27, 2012

Muffin versi Puan Huda

Assalamualaikum,

Selamat pagi semua. Jemput sarapan mata dengan muffin saya buat ni. Tapi saya buat last week muffin ni untuk Husna. 

Asyik makan kek je kan, so saya tukar sikit resipi jadi muffin :) Untuk muffin ni pun dia nak kalerful. Dia suruh letak warna purple dengan pink. Tapi saya tukar purple dengan oren :)

Choc rice mesti letak ye, memang dia suka. Hasilnya tak cantik sangat. Comot tapi sedapla kan makan panas-panas. Ada yg terlebih cup, ada yg terkurang. Hehe. Layan je la anak nak makan apa, yg penting dia happy. 


tak cantik kan...tapi sedap :)


comot tengok tu... :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

10 comments:

Aju Mohit said...

nyum2 nak sikit huda hehehe, rajinnya huda, akak pon nak buat tp entah bile lah hehehe

eB said...

ok aper? cuber srh si tgn kaku nih buat? ha3

*azni* said...

rajin huda buat muffin..demi anak kan..yg penting ank happy..

~ana~ said...

rajin nya huda..:)..

~ana~ said...

rajin nya huda..:)..

|| NaFiRaa || said...

pandainye buat sendirik.. ok dah tuh.. cantek jek zura tengok.. yang penting anak2 suka makan..

Myra Jay said...

Rajinnya..
Takpe Huda, walau rupa tak cantik yg penting sedap ;)

aanie said...

ok la tu..janji air tgn ummi nya...

Nia said...

alolor,..sangat chumel muffinnya..pandai Huda buat :)

wan nurul hezrina said...

lawoo



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi