Wednesday, June 20, 2012

my S.O.H.O

Small office home office :)
Saya kan dah mula berniaga online awal Januari 2012. Barang pun dah makin banyak, so jadilah lokasi bawah tangga tu my SOHO.

Alhamdulillah, saya suka kan situasi saya sekarang ni. InsyaAllah in the future (dah berangan-angan) nak jadikan big office. Hik3. Tak salah berangan kan.

masa mula-mula kecik je :)

la ni dah 2 rak...pun tak muat jugak tu :)

Moga bisnes saya bertambah baik. Amin.
Jemput singgah ye Husna Lil Shop




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

Izan Ishak said...

wahhh.. teruja plak k.izan tgk SOHO huda tu. moga bisnes husna lil shop akan terus maju ye!

wan nurul hezrina said...

alhamdulillah Allah akan bagi rezeki lebih=)seronok tgk huda makin maju=)

chugie said...

cun dh soho huda ni.. good luck huda!!

Aju Mohit said...

Seronok tgk org meniaga ni kan huda, bagus2 Ada peningkatan kan

Ardini Humaira said...

waaa bertambah maju :)

Cik CT said...

Akak pun susun cam huda jugak..cuma kt tepi tangga..tak bleh sorok sgt sbb bwh tangga ada TV pastu org dtg mesti nak belek.jd kalo duk bwh tangga tak elok la pulak..heheheh...apapun Good Luck..

*azni* said...

alhamdulillah..semoga bertambah maju pasni..insyaallah..

Nia said...

eh,..ok la tu. buat simpan barang kan.

Myra Jay said...

InsyaAllah aminnnn... ;)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi