Monday, June 25, 2012

Potong rambut Lukman

Assalam.

Malam tadi rambut Lukman dah selamat dipotong kat kedai.

After a year and 2mo, saya dan abahnya decided potongla. Rambut dia actually curly tu yg tak nampak panjang. Hakikatnya panjang, bayangkan Lukman last time bercukur masa tu lepas pantang --- lambat sebab abahnya busy kerja masa dalam pantang.

So now, dah bulat anak ummi. Rasa macam dia baby baru lepas cukur je :) Time kena cut tu dia diam je..cool :) 




before

 


after


Published with Blogger-droid v2.0.2


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

12 comments:

Nadiah Sidek said...

sama dengan shakir..rambut kerinting. sekarang ni memang panjang tapi tak nampak sangat sebab kerinting. hihi. pernah sekali je potong, tu pun bahagian depan je. ni tak tahu la bila nak potong

Aju Mohit said...

alahai comelnya lukman, nnti letak gmbr butak lukman ye huda, sweet hehhee

atfina said...

comel sungguh budak2 rambut curly2 ni... tp mmg tak nampak panjang yer..

Myra Jay said...

Hehee, barula ensem Lukman dengan rambut baru :D

nieda said...

tomey lukman dah potong rambut

yatie chomeyl said...

makin gebu pipi Lukman..penangan susu ibu ye

eB said...

respeknyer. kalo aed la. hu3

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. comel~

~ana~ said...

dah hilang dah curl nya..tp tetap comel..:)

wan nurul hezrina said...

dah kna potong=)lokman duduk diamjerkan?bagus die

Izan Ishak said...

alolo.... comel! lukman dah jadi cam bby balik ye bila kena potong rambutnya.

cam kembar kak izan, baru ni potong rambut sibuk ckp rambut nnti tak tumbuh lagi...

Ardini Humaira said...

hihihhh dah kena potong rambut dia :D



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi