Friday, July 13, 2012

BE oh BE

Assalamualaikum wbt,

Setelah sekian lama tak rajin berblogging, now dah kembali menampakkan hasilnya.
Lately, dah aktif blog so Nuffnang bagi balik BE. Syukur.

Before this, dah running 1BE. Pagi ni check tambah lagi satu. Okla kan, slowly dia bertambah sedikit demi sedikit. Current earning okla, tapi tak rasa nak cash out lagi tunggu dia cecah ratus (almaklum lama tak aktif tulis blog :))

UV untuk last month ada dalam 2k je. Tapi okla kan dari tak ada langsung UV. This month tak sure berapa.
BE terbaru from maxis. BE Toyota tu dah 3 minggu running, not bad hasil lariannya :) Alhamdulillah.


BE from Nuffnang

ps: baju raya tema apa tahun ni kawan-kawan? :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

10 comments:

aanie said...

tahniah...byknya uv...

Myra Jay said...

Tahniah Huda... :)

Myra dah lama tak dapat BE :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Huda.Tahniah dapat BE.Rezeki tue..

::NureeN:: said...

masyukk... nureen ja blom tgk lg

|| NaFiRaa || said...

tahniah.. tak rugi kalo rajin berblog nih.. hehehe..

kalo jadik tema baju raya tahu ni maroon.. hehehe

eB said...

tahniah. rezeki tuh :)

Salina@IbuAqil said...

Tahniah dear..
Dapat BE.. :D
Kami tahun ni warna garang..
Hu3!!!!
TC & Happy Weekend.. ;)

nieda said...

tahniah..nida pun dah x sekerap dulu update blog. Pagi tadi buka nuffnang tengok ada 4 be. Baru mlm td masukkan check nuffnang dlm akaun. Alhamdulillah...

wan nurul hezrina said...

nurulpun ada 3 ketui..tapi sesetengah2 cepat sangat jd be

wan nurul hezrina said...

eh clp jd me



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi