Wednesday, July 04, 2012

Celebrate birthday setahun Lukman

Birthday celebration for Lukman, dah lewat 2 bulan pun :) Kami sambut masa balik Johor last weekend. Lukman macam blur2 tengah main ipad, saya dukung bawak dia depan kek untuk dipotong :)

Sambutan kecil-kecilan saja sesama family. Siap dapat hadiah dari Mak cik Saadah aka adik saya yg perempuan tu. (gambar hadiah tak amik)



kek coklat tu sedap...yg cupcake tu sponsor dari cik suhaiza dia (adik sepupu saya)


lukman time potong kek :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

17 comments:

Myra Jay said...

Cup cake tu cantik, siap ada gadget lagi ;)

Ummu Muhammad said...

atas cup cake lukman tu ape?mcm ipad n hp je..

happy 2 birthdy lukman! muge terus jadi anak soleh membangun ummah! ;)

*azni* said...

wah..dah setahun lukman ni..dah pandai potong kek ye..

Fieza79 said...

dah setahun Lukman..kejap je masa berlalu..tup2 dah blh smbut besday...

selamat hari lahir Lukman..moga membesar menjadi ank yg soleh..

aanie said...

menariknya cupcake tu.....

hepi belated besday lukman...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

epi belated besday lukman..

haah, kenan cupcakes tu..
pandai sepupu awak!
kem salam.. hehehhe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

♫eppy belated bday lukman♫
kecil-kecilan pun dah cukup buat anak happy kan..

cantik cupcake lukman tu..:)

yatie chomeyl said...

umi tu pakai seluar mickey mouse ke tu ehehe

Huda said...

atas cupcake lukman tu ade ipad dan phone :)

ummi pakai seluar mickey..seluar tido dah tu :)

|| NaFiRaa || said...

happy birthday lukman..
suka tengok cup cake tuh~

syariza09 said...

lambat celebrate pon x per, luqman ttp hepi. kejap jer aiman dh besar

MrS. F!zA said...

napa mama pejam mata..lukman ja tgk kamera.hihi

Nadiah Sidek said...

hehe..akhirnya buat juga ye. shakir pun lambat diraikan >_<

~ana~ said...

happy belated birthday lukman..moga menjadi kebanggaan keluarga!

Nia said...

happy belated birthday Lukman..setahun dah dia, comel. :)

Izan Ishak said...

happy belated besday lukman!

menariknya cupcake tu huda...

wan nurul hezrina said...

hepi belated buffday luqman=)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi