Monday, July 16, 2012

FINAL Masterchef Selebriti

Ok, malam ni saya nak layan Final Masterchef Selebriti. Final menemukan Dato' Fazley dan Angah Raja Lawak.

Kawan-kawan sokong siapa ye?

As for me, kedua-duanya ada strength dan weakness masing-masing. Hanya nasib yg akan menentukan siapakah yg akan bergelar masterchef selebriti pertama Malaysia :)

Saya memang dah agak selebriti lelaki memang boleh pergi final sebab kalau kawan-kawan perasan cara mereka present the hidangan sangat kreatif. Selebriti perempuan memang tak nafikan pandai juga masak macam Juliza, Soo Winchi tapi mereka tak berapa nak kreatif :) (my 2cents opinion saja)

So, good luck untuk Angah dan Dato' fazley! Masakan Asia vs Masakan Eropah!




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

Anum Shukri said...

Good Luck untuk ke2 nya..tak pernah tengok so tak tahu saper lebih kreatif..hehehe..

Myra Jay said...

Myra teka Dato' Fazley, dengan wajah coolnya dan hidangan yang kreatif, pasti menambat hati juri :D

nieda said...

dah tau dh sape pemenang..sbb rakaman kan. Hehe.kite tungguuuu

eB said...

sp la gaksnyer yg mng eh? :)

Eyriqazz said...

tahniah dr fazley..serius, masterchef celebriti saya rasakan macam kurang berseri..just pandangan peribadi..

Neiaa said...

best ke meka nih?

p/s: nak jemput awk join contest saya

http://neiaa90.blogspot.com/2012/07/contest-my-beloved-follower.html



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi