Tuesday, July 03, 2012

Suka tengok Kak Irma Hasmie dah kahwin

Assalam, 

Apa khabar semua? Saya tak jadi stay lama kat Johor sebab Husna melalak menangis nak ikut abahnya balik Perak. So, Ahad malam tu dah ada kat rumah. Kesian gak kat my ibu abah, sekejap je tengok cucu-cucu mereka. Apakan daya, cancel semua plan ummi (ada plan nak jumpa ummu muhammad terpaksa cancel)

cantik kan? sama cantik sama padan :)
 *credit google*

Duk usha-usha gambar Kak Irma Hasmie yang dah bernikah baru-baru ni. Alala comelnya saya tengok. Ayu, sopan dan muslimah gitu. Suaminya pun, Reza Shah Azmeer nampak seorang lelaki yg budiman. Eceh. Ada janggut sejemput. Hehehe. Semoga ikatan perkahwinan mereka berkekalan hingga ke akhirnya, insyaAllah. Mereka bertemu di depan Kaabah semasa Reza sedang tawaf nampak Kak Irma di hadapan pintu Kaabah. Alhamdulillah, tempat yg suci kan, moga Allah berkati cinta mereka.

ps: rindu nak ke Makkah lagi :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

Ummu Muhammad said...

huda same! rindu jugak!!! meremang teringat a'bah..tak puas kat raudah..patutlah orng da pegi akan nak pegi lagi T_T

|| NaFiRaa || said...

suka jugak tengok pengantin baru nih.. sama cantik sama padan.. tak puas saya memandang~

eB said...

sweetkan drg :)

wan nurul hezrina said...

nurulpun suka.irma ngan nabil tal sesuai.dengan nie lagi match

Nadiah Sidek said...

akak pun suka tengok. sweet je. nampak sangat yang irma gembira :)

Myra Jay said...

Pasangan yang sepadan kan diorang ni :D

Izan Ishak said...

sangat2 seronok tgk semua gmbr kawen irma n suaminya. nampak happy aje mereka berdua kan.



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi