Wednesday, August 08, 2012

Blog header tema RAYA

Mesti ramai dah perasan kan, yg rajin blogwalking mesti boleh nampak kan? :)
Blog header saya sudah pun bertukar rupa, rasanya memang dah lama tak tukar header blog tu. So, last week cepat-cepat email kat eB minta eB buatkan header baru.

Hari yg sama order, petang terus eB masukkan. Pantas eB buat kan. Sangat suka, saya tak ada tema khas untuk blog header. Asalkan nampak cantik dah memadai. Cantik tak? Hehe.


Gambar-gambar kat blog header tu semuanya diambil di white room kawan saya. Dia ajak kami jadi model untuk promo kan kedai dia. Dia ada studio white room kat Sitiawan. Untuk raya ni, promo RM60 sahaja. 1/2 jam shooting. Sesiapa nak bergambar bolehlah contact dia ye.

Esok lusa saya upload kan ye gambar-gambar yg berkaitan masa shooting hari tu. Dah lama pun shootingnya masa awal-awal puasa, lepas terawikh kami pergi kedai dia dengan baju kaler purple (tema raya last year).



More info untuk promo gambar raya tu boleh klik SINI


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

13 comments:

Izan Ishak said...

cantik sangat2 header baru blog ni huda... suka3!!!

eB said...

menarik gambar yg kwn u tuh tgkp. tapi jauhnyer :)

eB said...

eh luper plk. tq yer huda, sudi mention psl bizz eB... :)

Huda said...

kak izan - pandai eb buat kan :)

eb - tqvm :) eb sgt kreatif :) hehehe..

syariza09 said...

cantik tertarik...kereta pun dh purple

Anum Shukri said...

cantiknya...nak minta eb buatkan boleh x?berapa kosnya?

*azni* said...

cantekk la..hasil sentuhan eb mmg terbaik la..

Ummu Muhammad said...

sweettnyeeee...purple tu memg berseri sgt..taun ni goldkan? tema header thun depan plak ;)

ShimaSalleh said...

Cantik!

|| NaFiRaa || said...

canteknye~ cantek sgt header baru..:)

aanie said...

cantiknya....jeles...

Karukord Jagau's said...

Cantek.....! Gambar yg sgt menarik ...

wan nurul hezrina said...

cantekkkkk sangat.hudaaaa baju raya kita sama kaler..nurulpun purple=)dark purple=)suka ngan header2.header raya..lawakan eb buat?



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi