Thursday, August 09, 2012

Photoshoot pra raya

Ok, hari ini banyak pulak entry saya taip kan :) Rajin...hehehe

Cerita pasal photoshoot ni, berlakunya masa awal puasa hari tu. Kawan kami, Shahrul dia offer kami jadi model untuk buat cover promo photoshoot white room.

Kami pun lepas suami balik solat terawikh terus ke kedainya. Siap pakai baju raya tahun lepas, warna purple :) Malam tu, Lukman ok je mesra kamera. Husna pulak, gitula dia. Susah nak senyum depan kamera. Masam je mukanya. Antara hasil yg dapat saya share kan kat sini...

ummi dan Lukman

ada sikit smile...puas Shahrul cari angle bagi dia senyum

boolat kan :)

tengokla Lukman, selamba je mukanya :)

suka main kopiah dia :)


First time kami berphotoshoot ni, tak pernah lagi ke studio semata-mata nak ambil gambar family.
Suami saya pemalu orangnya, nak ajak bergambar beriya :)

Kawan-kawan suka ambil gambar tak? Yg ada dslr mesti la suka kan, dah beli mahal-mahal takkan tak nak bergambar :)




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

20 comments:

Ummu Ilham said...

assalamualaikum..
Cantiknya bergambar dlm studio..
Teringin jugak ni nk amik gambar family..:)

Huda said...

ummu ilham - kami pun 1st time :) meh la dtg manjung, kawan sy promo raya rm60 utk half and hour photoshoot :)

nanakimie said...

wah,header raya da sis ye..cantik:)

Cho Zila said...

teringin gak nak berphotoshoot formal2ni kan.. cantik2 gambar...

|| NaFiRaa || said...

bestnye dapat wat famili fotoshoot cam nih.. teringin jugak..:)

Salina@IbuAqil said...

Alolololo!!
Sweetnya dear..
Suka tgk pic mcm ni..
Sweet sgt2.. ;D

~ana~ said...

best nya photshoot raya..kami x pernah lg...cantik la huda,...:)

Huda said...

Nana - tq :)

Huda said...

Cho zila - best gak..rasa nak wat lg tp tema lain :)

Huda said...

Nafira - ajak cik abe g kedai eh amik gambo :)

Huda said...

Salina - anak2 cutela dgn keletah mereka :)

Huda said...

Ana - kami pun 1st time :) tq dear :)

Myra Jay said...

Ada plan nak buat photoshoot raya gak, promo smpai bila Huda?
Ada plan nak ke sana raya nanti... ;)

Aju Mohit said...

As salam huda, sori dah lama tak berkunjung ke sini, Akak suke tgk photoshoot ni ceria je semua

wan nurul hezrina said...

nurul dah photoshoot tapi outdoor=)studio coming soon..lawa kaler baju..kita samalah kaler purple=)

Huda said...

Myra - nanti huda tnye member :)

Huda said...

Wslm kak aju :) thanks!

Huda said...

Nurul - hehe..purple baju raya thn lepas :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

bestnye berphotoshoot..

eija x pernah lg berPS utk byk2 gmbar mcm ni, amik gambar family studio yg biasa jerk pernah..tp utk berPS² mmg xde lg, teringin gak sbnrnya..

cantik hasilnya..header baru tu pun cantik sgt :)

Cik Mai said...

bestnye..entah bila la dapat nak amik gambar cam gini..en asben xsuka amik gambar..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi