Monday, September 24, 2012

Adam & Hawa - novel version


Assalam. Hujan la ni di Manjung :) sejuk je...hehe..Alhamdulillah..

Ok, saya ada cakap last time saya baca free je novel adam&hawa masa kerja kat Alaf21. Tak terfikir langsung nak beli time tu sebab as a staff, price dia lain sikitla kan dari retail :) beli untuk simpan buat koleksi :) So last Saturday, masa pergi Tesco...saya singgah jap Popular bookstore and beli novel ni. Suami saya on je, sebab dia tahu saya memang banyak novel dalam almari cuma 2-3 years kebelakangan ni, saya dah tak membeli lagi.

RM19.90, kalau ada member card popular RM17 ++

Saja simpan buat kenangan. Saya rasa bila dah divisualkan dalam bentuk drama bersiri cerita ni memang menjadi sangat. Lepas ni bolehlah saya baca balik novel ni, itupun if ada masa..sibuk sangat dengan kerja-kerja rumah n kids sometimes..tak sempat nak buat personal nya hal :)

Kawan-kawan suka baca novel apa?



Published with Blogger-droid v2.0.2


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

yatie chomeyl said...

berapa harga dia huda? tiba2 mengidam nk baca gak novel tu hehehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

dlu masa skolah suke jugak baca novel yg remaja ghitu, lagenda budak setan, puteri pantai timur..ombak rindu pun layan. ala, byk lgla yg senagkatan dengannya..
lani dh kije kureng sket, baca pun majalah ajelah..
pssttt, malam ni sambungan adam hawa.. tunggguuu!

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer baca versi novel..

Okla sebab dramam ni lambat lagi nak abes, sempat khatam 5-6 kali :)

Huda said...

kak yatie- harga dia RM19.90 :)

Ummu Muhammad said...

mak kte astro pndai buat kt canel lain..

p/s: die tk sewe canel adam hawe..hehe

MrS. F!zA said...

bila lah nk dpt tgk adam dan hawa Si aaron tu..alahai.. :(

Izan Ishak said...

kak izan dah lama tak layan novel ni huda. last membeli novel masa form 5. lagi dah beranak 5 ni mmg tak sempat nak membaca... huhu..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi