Friday, September 14, 2012

Fenomena Adam & Hawa

Assalam,

Hari ni hari Jumaat baru terasa nak update blog :) Punyalah malas nak update.
Ok, siapa pernah baca novel Adam & Hawa karya Kak Aisya Sofea?
Masa kerja kat Alaf 21 dulu saya baca free je novel tu, bila baca pun dah jatuh hati. Inikan pula divisualkan dalam bentuk drama. Lagilah jatuh hati, jantung, limpa dan buah pinggang saya :P

Kat rumah ni memang pasang astro tapi kami tak subscribe astro mustika HD. So, nak tak nak kenalah tunggu online. So far jalan cerita sama, watak-watak pun sangat best dan hebat.

Nak tonton online? Klik link ini ye http://www.mymedia.my/drama-adam-hawa-full/
Sila jangan muak sebab drama ni 80 episod dan bakal berakhir pada Januari 2013.






Skrip paling hebat tahun ni, saya rasa bait-bait ayat ini:

"Ko nak aku sepak muke ko haa, haaa haaa, kuang ajar punya lelaki tak guna, jangan biar muke ko lalu depan mata aku, sampai mati pun aku akan benci ko" -Ain Hawani-


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

::NureeN:: said...

lama x tgk tv, byk keja bila blk umah, hehhee

*azni* said...

azni takde astro..xleh tgk..huhu..

Myra Jay said...

Myra minggu ni langsung tak sempat tengok, ari Ahad ni sure marathon dari episod 9-12 :)

|| NaFiRaa || said...

kat rumah zura pon x de astro.. ramai jugak yang layan citer nih kt on9.. tapi zura tak de masa plak nak tgk skrg nih.. nanti lah~ hehehehe

~ana~ said...

x tgk pun sbb kat umah xde astro..ingat minggu depan nak khatam tgk online..huhuhu

Faryza said...

hehehe.. aku pun layan online...
best2... aku pun suka ayat tu gak...
sepak muka beb...
ehh tp aku rasa ko beli buku adam dan hawa masa kita belajar lagi la... aku terbayang2 lg buku tu dkt tepi katil ko.. aku kn selalu terjebak baca novel ko.. ni ada 1 novel br beli tak habis2 lagi baca..huuhhuuhu

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Eija pun terlayan gak series adam & hawa ni..:)

tp novelnye belum baca lagi..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi