Thursday, September 06, 2012

Hilang 1 tumbuh 1 lagi

Assalam kawan-kawan,

2-3 hari lately ni saya rasa malas nak update blog, tak tahu nak update apa sebenarnya :)

Mood raya ada lagi ke? Sabtu ni, adik ipar buat open house kat Saujana Utama, Sg.Buloh. Kami dijemput memeriahkan suasana, tapi tak sure boleh attend ke tidak sebab suami saya on stand by this week. If tiada aral, kami pergilah. Boleh set date dengan kawan-kawan blogger yg duk area Shah Alam kan :)

Ok, back to the topic. Ini for sure la cerita BE Nuffnang. BE terbaru mengambil tempat ialah DIGI. Sehingga last week, ada 3 BE then 1 dah jadi Me iaitu iklan Sunsilk. Then 2 hari lepas, BE terbaru sedang menari-nari masuk, iklan DIGI. Oklah tu, saya tak rasa nak cash out lagi...tunggu hasilnya mencanak-canak. (update blog malas, macam mana nak mencanak kan? :P)

3 on going BE :)



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

Myra Jay said...

Tahniah dapat pengganti..

Myra dah sebulan takde BE :)

Aju Mohit said...

Wahh byk ya BE huda, tahniah ye ;)

~ana~ said...

wah..banyak nya BE huda..

wan nurul hezrina said...

nurul yang on going tinggal 2 jer.huhu

Ummu Muhammad said...

nak komen tpi tak reti pasal BE ni hehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Tahniah ada BE yg tumbuh,
eija ada gak tp ciput jerk..

kalau rajin n free singgah la bangi hari sabtu tu, mertua eija buat open house, eija n cute mum pun ada disana seharian..feel free jemputla dtg ye..boleh kita berjumpa..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi