Tuesday, September 04, 2012

Jamuan raya tnb

Assalam.
Ok pagi ni nak coret pasal jamuan raya kat stesen suami last Thursday.

Kami pergi jam 8pm lepas berbuka dan solat maghrib di rumah. Jamuan bermula jam 8.30pm. Ramai staff yg hadir bersama family mereka. Kebanyakannya sedondon 1 family. Kami pun sedondon juga warna gold :)


Makanan punyalah banyak gerai yg disediakan. Ada sate, ayam golek, kambing panggang, soto, laksa, cendol, ais krim, kebab, nasi beriyani dan etc. Husna and Lukman dapat duit raya too.






Siap tapau bawak balik mee rebus 2 bekas dan kebab 2 bungkus :) Tak larat dah nak makan semuanya. Cendol saja saya makan 2 mangkuk :)


mee rebus terbaik!!!!

Meriah memang meriahla sebab ramai kawan, ada cabutan bertuah dan penyampaian anugerah untuk staff yg cemerlang.

Tahun depan entah merasa lagi tak makan2 macam ni kalau kami jadi pindah.

Published with Blogger-droid v2.0.2


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

*azni* said...

best kan..hari khamis ni open house kat opis azni lak..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

meriah kalau jamuan raya opis ni kan, mcm² makanan ada sampai x larat nak makan,
kami nye jamuan raya opis next week..:))

Salina@IbuAqil said...

Bestnya..
Kami nyer opis x buat lg jamuan raya..
Ni tgh dlm perbincangan ler deme.. :)

|| NaFiRaa || said...

sonokkan dapat joint jamuan raya..:)

aanie said...

bestnya...

kat stesen abg sy kat PD siap pm dtg sana lagi....

~ana~ said...

klau company yg buat open house mesti gempak2 kan menu..best2...:)

MrS. F!zA said...

Kambing panggang? Sedapnyaaaaa...lama dh tk jumpa ni..

wan nurul hezrina said...

skangnie sik mknjerlh open house tak abes2.huhu

Ummu Muhammad said...

nilah yg buat i punye berat tak turun2lah huda..sadis2..bile tah n slim balik nih heheh



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi