Friday, September 07, 2012

Murtabak Maggi

Assalam,

Dah sarapan kawan-kawan?
Apa kata layan mata dengan murtabak maggi pagi ni :)

Actually dah lama gambar ni terperam dalam folder. Masa bulan puasa hari tu saya buat :) Simple je murtabak maggi saya dan confirmla sedap kan dah air tangan sendiri :) Nyum3

Tengok orang lain buat sedap je, saya pun try la kan. Memang sedap dan simple. Tapi tak boleh makan selalu sebab nanti gemuk :) Kolestrol banyak tu, pakai telur kan :)




ps: selamat berhujung minggu :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

|| NaFiRaa || said...

selalu jugak baca pasal murtabak megi nih.. lagi byk masa bulan pose hari tuh..
dah teringin nanti nak try buat jugak..hehehe

wan nurul hezrina said...

beshnyer telur megi..nurul tak pernah buat..gak kalau buat mesti merah sangattt suka=)

Ummu Muhammad said...

wah bestnyeee husna n lukman ummi ade je nk masak pape..ni isteri, ummi cerdik yg solehah..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sedapnye..teringin gak nak buat tp x terbuat2 lg..hihi

~ana~ said...

ana dari bulan puasa nak buat tp x terbuat2 pun lg..huhuhu

Aju Mohit said...

Wahh sedapnya huda!! Akak belum pernah try lagi ni

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Huda...Apa kabar?Lama k.atie xsinggah kat sini:(

Cantiknya header blog Huda ni...family yg ceria & bahgia...

Selamat hari raya ya..dlm bulan syawal lg kan?hihi

::NureeN:: said...

x pernah buat, boleh la mencoba nanti ehhehe



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi