Wednesday, October 10, 2012

Last weekend di CH

buah hati ummi dan abah
manisnya senyumanmu :)
meh kakak bawak adik meh
strawberry nyum3

happy :)

Kami last weekend ke Cameron Highlands. Sekian lama tak ke sana, 1st untuk Lukman merasa tempat sejuk selain di Madinah dulu.

Kami stay 3 hari 2 malam di banglo peranginan TNB. Best sangat dapat makan sayur fresh dan strawberry ais krim :)




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

Aju Mohit said...

wahhh seronoknya kamu org jenjalan ye, nak strawberi sikit ;)

Myra Jay said...

Myra pun akan ke CH jugak, mungkin awal bulan depan kot :D

Nafira usof said...

bestnye~ nak gi CH jugak~

~ana~ said...

seronok nya huda, g holiday...ana since further study ni, susah dah nak g holiday..huhuhu..

adianiez AIDA said...

I like CH:-)

Izan Ishak said...

syoknya tgk lukman makan stoberi tu. nyummmy~



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi