Monday, October 29, 2012

Pindah rumah

Assalam dan selamat pagi kawan-kawan semua,

Tak terlambat rasanya saya nak wish selamat hari raya kurban, hari ni masih ada takbir raya lagi kan :) Alhamdulillah, suami dapat sempurnakan ibadah kurbannya yg pertama sepanjang hidupnya. Kami kurban lembu.

Ok, saya nak minta maaf banyak-banyak lama dah tak melawat rakan-rakan blogger.
Busy mengemas rumah, nak pindah. Esok lusa barang-barang ni bakal diangkat masuk ke dalam lori untuk di transfer ke sebuah rumah sewa di Nilai. (sewa free je :)) Just letak barang, orang nya balik Johor rumah mak abah saya.
Rumah kami di Sg.Buloh dalam pembinaan lagi, so tak boleh letak sana.
Suami saya akan bekerja selama setahun ke oversea, insyaAllah 3 bulan sekali dia baliklah jenguk kami anak beranak.

Banyak lagi tak settle sebenarnya, terutamanya barang yg kecil-kecil ni. Jenuh nak masuk dalam kotak semuanya. Lepas tu nak kena label kan :) Tak apalah, malam ni kena overtime tidur lambat siapkan apa lagi yg tak siap.

peace from husna and lukman :)




May be lepas ni masa nak berblogging saya agak kurang sebab kat rumah mak nanti saya tak pasang streamix. Just pakai broadband.

Ok c u again :) InsyaAllah.





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

Myra Jay said...

Pindah randah ni memang memenatkan..
Napa Huda tak ikut sekali p duduk sana?

Apapun Salam AidilAdha ;D

aanie said...

pjj jugak la nanti ye...3bln sekali? sedihnya....

nieda said...

Huda tak ikut husband pindah ke? Semoga semuanya dipermudahkan

Aju Mohit said...

semoga dipermudahkan ye huda, alahai siannya berjauhan dengan hubby, takpe ini rezeki juga kan huda

~ana~ said...

moga semua nya di permudahkan..insyaallah...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

PJJ la huda pasni yer..
tape, kejap aje setahun tu..
apepun, semoga semuanya dipermudahkan olehNya.. amin!!!

Nafira usof said...

pindah rumah mmg memenatkan~
nape tak ikut suami ke oversea?? hehe

wisata outbound malang said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Ya ALya said...

Alamak....dh pindah umh ke...ya dh pos surat Kt alamat yg huda bg tu akhir bln 11 ri tu....



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi