Monday, April 30, 2012

Lukman sudah setahun pada 28 April

Alhamdulillah dag setahun si kecik ni :)


Published with Blogger-droid v2.0.2

Monday, April 16, 2012

Regis toilet trainer




Assalamualaikum,

Kawan-kawan, ada sesiapa nak tumpang order tak? Saya nak open for pre order toilet trainer ni?

RM55 (dengan postage ke Semenanjung) - esok last pre-order (Selasa 17.4.2012)

If ada yg nak, saya masukkan dalam list pre order. Deposit RM20. Bila barang dah sampai, kawan-kawan bayar penuh and saya poskan.

Nanti email ye, husnalilshop@yahoo.com atau pm saya kat FB Husna Lil Shop. Tq~

Friday, April 13, 2012

Islamic Soft Book






READY STOCK


boleh check kat Husna Lil Shop

:)

Thursday, April 12, 2012

Islamic Books for lil Calliphs

Assalamualaikum,

Kepada kawan-kawan yg nak cari buku untuk anak-anak, boleh dapatkan di Husna Lil Shop!
Now ada buku baru seperti dalam gambar di bawah ni.




RM15





RM19.80




RM10


Terbitan Pustaka Iman
Harga belum masuk postage ye :)

Sangat bagus jika kita boleh didik anak-anak kita dengan cara Islam, saham akhirat kita juga kan :)
InsyaAllah

Nak order, boleh email saya

husnalilshop@yahoo.com



Wednesday, April 11, 2012

Gempa petang tadi, kami terasa gegarannya

Allahu Akhbar!

Ucapan itu tak lekang dari bibir saya. Saya kejutkan suami yg turut sama tidur.
"Bang..bang..gempa bumi bang.."
Suami bangun juga, cakap oh!. Then dia sambung tidur balik :)

Time kejadian, kami anak beranak tidur di hall bawah. Memang tidur betul-betul alaskan lantai. Tipu. Ada alas tikar evamatic Husna tapi still atas lantaila kan. Tiba-tiba saya terjaga. Saya rasa gegaran di bawah tempat saya tidur. Oh! Apakah ini mimpi? Bukan mimpi ye. Betul-betul kejadian ni berlaku. Saya tengok kipas bergerak-gerak di siling. Kami pasang air cond kat hall sebab hari panas sungguh petang tadi.

Gegaran yg saya rasakan selama 5 minit. Saya duk tengok jam kat wall. Lamanya gegaran tu. Anak-anak nampak nyenyak tidurnya. Sambil tu memang mulut saya tak lekang beristighfar dan takbir. Suami? Dia tidur je la :) Bangun-bangun pun sebab saya cakap "jomla bang solat Asar, gempa bumi tadi menakutkan..." Saya faham suami letih pagi tadi masuk stesen, tengok orang bekerja. Tengah musim outage ni.

ps : jom kita berdoa kepada Allah moga tiada perkara buruk berlaku kepada semua saudara mara kita di mana jua mereka berada.

ps 2: suami saya postpone pergi Pakistan, bulan 9 insyaAllah...Alhamdulillah.

Tuesday, April 03, 2012

Happy 3rd Birthday Husna!


Alhamdulillah, she's a big girl today!
Hit 3 today.
Si comel buchuk masham ummi ni dah besar...dah jadi anak dara.
You are my sunshine, anugerah pertama dari Ilahi untuk ummi dan abah.
Moga Allah rahmati kamu, moga kamu sentiasa sihat dan ceria.
Doa ummi dan abah hanya untuk kamu dan adik.

Monday, April 02, 2012

Ready Stock







Princess Castle Playtent

(Blue)

Sesuai indoor / outdoor
Boleh masuk kanak-kanak 3 orang sekaligus
Sesuai untuk store permainan anak-anak, so tidaklah bersepah rumah :)

 Harga: RM70 (termasuk poslaju)
            RM73 (Sabah / Sarawak)

Nak order?

email: husnalilshop@yahoo.com
sms: 0122479113

Limited Stock! So, 1st come 1st serve :)

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi