Tuesday, April 30, 2013

Kardigan Labuh (cotton)

Assalamualaikum wbt,
Kawan-kawan minat pakai kardigan tak?
Kardigan labuh sesuai untuk mereka yang sukakan pakaian labuh menutup aurat dan masih mengekalkan kesopanan sebagai wanita muslimah :) Kardigan boleh dipadankan dengan jeans, seluar slack atau skirt. Untuk lebih nampak elegan boleh dipakai bersama belt.

Kardigan ini diperbuat dari material cotton sejuk, so bila pakai time tengahari terik tu pun takkan rasa panas membahang. Ibu menyusu pun boleh pakai sambil susukan anak, tiada masalah asalkan kita pandai untuk cover.

Labuh sehingga ke paras lutut. Fit sehingga size XL. Bagi kawan-kawan yang berminat, boleh dapatkan kardigan ini daripada saya, special price untuk kawan-kawan yang follow blog saya ni.

InsyaAllah, semoga kawan-kawan beroleh manfaat dari kardigan yang saya jual ni :)



DETAILS KARDIGAN:

Material: Cotton
Free size fit until XL
Labuh: 41.5 inch ke bawah (paras lutut bg ketinggian saya 158cm)
Size bahu: 14.5 inch
Warna pilihan: black (sold out) / dark brown / grey  
(warna mungkin berbeza dari warna asal atas faktor pantulan cahaya dan imej editing)

Harga : RM55 FREE POSTAGE

Cara order: 
SMS / whatsapp - 0122479113 (Huda)
Emel - husnalilshop@yahoo.com 

SOLD OUT!!!!




status: SOLD OUT


status: SOLD OUT


status: SOLD OUT

close up material







KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

10 comments:

wan nurul hezrina abd halim said...

cumil n cantik semuanya..paling utama menutup aurat..aurat mmg kena jaga..

*tang setia hujung nyawa tuh mmg tak layan sgt kalau kat tv sbb anak2 selalu tukar cannel.hehehe..adalah semalam dok lepak jap tgk sambil tunggu magrib..mmg tak sesuai tayangan dia..dailymotion2 nnt nurul buka=)tq yer suggest

~ana~ said...

cantik la huda....:)

*azni* said...

cantek la..selalu jumpa yg jenis lycra je,ni pestime jumpa cotton..

Aju Mohit said...

mmg cantik ni huda, bagus sebab labuh kan ;)

Myra Jay said...

Cardigan labuh ni kalau tinggi sosuai la, kalau cam myra ni lg nampak 'renek' heheee

Huda said...

yezza..mai2 sape nak order boleh call huda or emel ye :)

NM02 said...

kawe tak sesuai pakai nnt nmpk lagi fendek. hehehe

Ardini Humaira said...

dni ada 3-3 kaler.. pakai ngan sleeveless mmg terbaik :)

Huda said...

NM02 - hehehe..yo la :)

ardini humaira - wah banyaknye kardigan dia :)

Ya ALya said...

sorry huda nama huda tertinggal dalam entry tu,tapi time cabut undi tu nama huda ada ya buat....gigih tau ya cari balik dalam tong sampah,ada ke tak ya buat nama huda...t ya update k...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi