Friday, January 18, 2013

Kisah 1 dan 2

Assalamualaikum dan hi!

Lama sungguh tak bercerita di laman blog saya ni, dah bersawang pun.
Kenapalah susah sangat ummi husna dan lukman ni nak update ye?
Tepuk dada tanyalah diri sendiri. Hehe.

Ok, kita mulakan dengan kisah 1.

Kisah 1

Last month, abah husna dan lukman ada balik sebab nak habiskan cuti tahunannya. Almost 3 weeks juga abah mereka di Malaysia. Beriya sakan kami berjalan ke sini sana. Balik kampung in law di Perak, then ke Kuala Gula, Perak. Singgah Langkawi, makan-makan seafood di Senibong, JB dan last ke Port Dickson.
Banyakkan tempat kami pergi. Suka husna dan lukman dapat berjalan. Then, awal Januari abah husna dan lukman balik semula bekerja ke Pakistan. Now tengah musim sejuk di sana. Slowly, saya akan kisahkan cuti-cuti ini dalam entry akan datang, in shaa Allah (tengok mood macam mana :))

Kisah 2

Husna dah pun memulakan sessi persekolahannya di Pasti dekat dengan rumah atok dan neneknya ni. Umur baru nak menjengah 4 tahun April ni tapi ummi dah hantar school. Kenapa ye? Ok nanti saya ceritalah lebih lanjut kenapa saya hantar dia pergi school :)

Hehe, selamat berhujung minggu kepada semua rakan-rakan blogger tersayang. Saya cuba ye untuk menjengah ke rumah kawan-kawan sebentar lagi. Miss u all :)

gambar penyeri blog :)

Jangan lupa singgah blog ummi husna lukman untuk dapatkan soft books terbaru!
http://husnalilshop.blogspot.com/





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

~ana~ said...

huda, rindu nya kat huda..:)

Huda said...

@~ana~ - rindu sama ana juga :)

♥Cik Puan♥ said...

singgah sini follow

Nafira usof said...

lama tak dengar khabar dr sini..:)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi