Friday, February 22, 2013

Jom berawatan terapi air di Bandar Sri Iskandar

Assalamualaikum wbt,

Pernah dengar tentang rawatan terapi air? Rasanya ramai pernah dengar dan lihat kan. Ok, nak share @ promote sebuah kedai yg menjalankan perniagaan rawatan terapi air ni di Sri Iskandar, Perak. Mohla orang Perak yg berdekatan pakat ramai-ramai pi serbu :)

Pusat Rawatan Sinar As-Syifa

Actually Pusat Rawatan Sinar As-Syifa ni, merupakan hasil usahasama modal (share partner) suami saya, abah in law dan adik in law. Kami buka kedai ini untuk memudahkan orang ramai mendapatkan rawatan alternatif seperti rawatan terapi air, bekam, urut dan sebagainya. Kita sedia maklum, berbekam kan merupakan antara sunnah Rasulullah SAW.

Untuk rawatan rendaman terapi air kami hanya mengenakan cas bayaran sebanyak RM10 selama 30 minit rendaman. Kedai dibuka bermula jam 10am sehingga 10.30pm setiap hari.

pelanggan yg sedang membuat rawatan terapi air

Bagaimana nak datang ke kedai ini? Anda yg berada di sekitar Parit, Bota, Sri Iskandar, Tronoh dan sewaktu dengannya, boleh tuju ke Petronas Sri Iskandar. (berdekatan Petronas Seri Iskandar-sebaris dngan Nasi Kandar Vanggey).

Selamat datang!




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

12 comments:

hadina said...

nnt kalau berkesempatan ke sana, boleh lah singgah :-)

eB said...

tudung aerish bli kat anggerik...RM 15 jerk :)

balik ipoh ker?

nieda said...

Insyaallah kalau ke sana boleh singgah

*azni* said...

baru azni tau mee bandung asal dr johor..reti mkn jer..huhu..

rawatan terapi air ni br first time dgr..semoga biz keluarga huda terus maju..

Nia said...

Ni macam rawatan alternatif juga kan? Bagus lah buka pusat rawatan macam ni, memudahkan orang untuk cari kan :)

Ummu Muhammad said...

jauhnyeee die jejalan kt jb ;) best tak kesannye?

Huda said...

hadina - jemput ye dtg kalau ke utp :)

Huda said...

eb - bestnye..tolong belikan boleh? :) huda xde balik perak lg wat masa ni insyaAllah end of mac..

Huda said...

nieda - yes..ipoh - sri iskandar dekat gak kan :)

Huda said...

azni - yup,sedap kan mi bandung :) tq azni..moga2 bisnes kami bertambah maju :) insyaAllah

Huda said...

nia - yup, insyaAllah bantu org2 yg memerlukan rawatan :)

Huda said...

ummu muhammad - bukan di jb, tetapi di perak :) sri iskandar kat perak..:)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi