Friday, February 08, 2013

Jubah dari LQ Muslim Collection

Assalamualaikum dan selamat pagi,

Ada yg dah bercuti ye? Sempena CNY. Husna pun next week cuti sekolah seminggu, cuti sakanla dia.
Ke mana destinasi percutian kawan-kawan sempena CNY ni ye? Apa-apa pun semoga semuanya selamat pergi dan balik. Berhati-hati di jalanan.

Ok nak share tentang kemenangan saya masa join giveaway dari LQ Muslim Collection.
Alhamdulillah, rezeki tu Allah beri dalam pelbagai bentuk dan rupa, tinggal kita sebagai hambaNya nak mensyukuri atau kufur nikmat.

Hasil dari kemenangan ini, saya beroleh sehelai jubah cotton yang cantik dan sedap dipakai. Moga Allah murahkan rezeki pihak LQ Muslim Collection.

Giveaway berlangsung last week, hadiah sampai hari Isnin baru ni. Memang cepat pengurusan mereka.

Kawan-kawan yg gemarkan pemakaian jubah ni boleh jalan-jalan ke FB LQ Muslim Collection ni. atau ke laman web mereka, ada banyak pilihan jubah yang cantik-cantik dan harga pun berpatutan.

Selain itu, ada jubah nursing, jubah denim, jubah yaman, jubah lelaki, kurta, kemeja, kain rida pun ada :)


saya pemenang giveaway no 4 :)

jubah warna maroon

sweet kan :)



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

::NureeN:: said...

cantik warna dia

Nafira usof said...

tahniah Huda.. rezeki tuh~

hadina said...

tahniah huda...rezeki Allah ada dlm pelbagai bentuk..dan yg itu untuk Ummi Husna & Lukman :-)

wan nurul hezrina abd halim said...

cantik=)

Huda said...

Nureen - Tqvm :)

Nafira - Tq zura :)

Hadina - Alhamdulillah, rezeki Allah beri :)

Nurul - cantik kan :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi