Friday, February 15, 2013

SURPRISED dari abah untuk Lukman!

Assalamualaikum dan hi semua blogger :)

Lama saya diam kan, saya agak busy lately dengan kids.
Cuti-cuti ni banyak habiskan masa dengan family dan lepak baca buku :)

Ok, pagi semalam saya di luar. Tiba-tiba dapat called from ABX Courier. Err...seingat saya tak ada saya membeli online, dah lama juga saya tak shopping online sebab merasakan semua keperluan masih ada. Tapi kalau kehendak tu memang banyak :)

So, saya cakat kat orang ABX tu tinggalkan notis, esok saya akan pergi ambil sendiri. But mereka bagitahu mereka akan datang semula pada sebelah petang. Bestnyalah dapat courier service macam ni kan, boleh datang 2 kali dalam sehari. If poslaju jangan harap la kan :) (ceh..sempat kutuk poslaju)

Petang tu barang pun sampai, kotak punyalah besar. Then, sy pm suami kat fb, baru perasan suami ada attach email dia beli barang untuk Lukman. Saya tanya boleh bukak tak? suami reply bukaklah. Memang jadi kebiasaan saya apa-apa barang yg suami beli walaupun atas nama saya...saya mesti minta izin dulu nak buka ke tak :)

Then, bukalah kotak besar tu, rupa-rupanya surprised yg Lukman dapat ni memang best!!!
Scooter for kids :)


source google

source google


Lukman tak faham sangat so dia macam tak berapa excited, mula-mula tu dia duduk belakang Kakak Husna, lepas tu dia macam takut-takut.

So, yg rasmikan kakak Husna la :) Scooter ni comel, orang dewasa pun boleh main. Sambil letakkan kaki kat tempat kaki tu, stereng dipusing kiri kanan and lepaskan nanti dia akan move sendiri :)



sedang merasmikan surprised dari abah untuk adik...

Best kan? tak sangka pulak abah mereka nak belikan ini through online. Terima kasih banyak-banyak. Tunggu abah balik end of March ini insyaAllah boleh ajak abah main sama kan Husna :)

Nak beli? Boleh refer link ini ye :) suami beli kat website ni. KLIK SINI


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

~ana~ said...

wow best nya lukman dpt toys baru..:)

Nafira usof said...

waahhh.. bestnye.. abah duk jauh pon still belikan hadiah untuk anak2..:)

Myra Jay said...

Lamanya diorang nak dapat jumpa abah diorang ha..

Scooter ni unik + cantik :D
Boleh gerak seniri lak tu..

Syida said...

bestnye! kat mana nak beli ni?

wan nurul hezrina abd halim said...

waaaaah manyak syok naa..suka luqman dapat skuter2..

nieda said...

Bestnya luqman dpt present...dh besar skit lagi mesti dia sukaa

Aju Mohit said...

wahh tahniah lukman, kalau macam ni brp harganya huda?

Huda said...

ana - lukman x berapa excited..dia takut2 :)

zura - tu la pasal..terkejut gak dtg kotak besar :)

myra - lama lg :(

kak syida - nanti huda bg link dia ye..

nurul - scooter ni dia lom pandai main lg..so kakak dia yg main :)

nieda - aah..tggu dia besar sikit kut..baru excited :)

kak aju - harga dlm rm60 ++ rasanya..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi