Sunday, March 03, 2013

Bulan Mac istimewa :)

Selamat berhujung minggu semua!
Apa buat ek kat rumah? Saya macam biasalah, minggu ini ada dua kenduri kahwin sekitar perumahan mak abah saya. Abah memang join rewang, kami pun joinla datang makan kenduri :)

Ok nak cerita keistimewaan Mac pada setiap tahun.
InsyaAllah saya bakal sambut birthday yg ke 2* tahun ini. Tahun lepas merasa sambut kat Makkah, Alhamdulillah. Suami belanja makan kentang goreng dan kebab kat sana.
Another thing, saya dan suami bakal sambut anniversary yg ke 5 tahun ini. InsyaAllah. Tak sangka, pejam celik pejam celik dah nak masuk 5 tahun bahtera perkahwinan kami. Moga Allah permudahkan.

kami selepas beberapa hari diijabkabulkan :)


So tunggu suami balik insyaAllah on 21st March. Late celebration, tapi tak apa...lewat sikit je pun.

One thing, birthday my ibu also dalam bulan ini. Wah! Triple celebration la nampaknya kan :)





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

Myra Jay said...

Tahniah, happy anniversary & happy besday..

Ya ALya said...

bufday ya pun dlm bulan ni gak.....



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi