Monday, March 11, 2013

Collagen Powder Terbaik!

Amboi, mesti sesiapa baca tajuk entry ni terus cepat-cepat klik kan :)
Siapa yg tak nak kulit cantik berseri, mulus, gebu dan berkilauan kan?

Ok, untuk makluman kat luar tu memang ada banyak jenis kolagen dijual, ada yg jenis serbuk, jenis kena rebus dan bancuh dan macam-macam lagi la ye. Terpulang pada masing-masing nak cuba yg mana, tiada paksaan untuk mencuba dan membeli as long as anda rasa serasi dengan produk tersebut maka anda boleh meneruskannya.

Mesti ramai yg pernah dengar tentang collagen powder shaklee ni kan?


Shaklee claim bahawa Collagen Powder ini adalah terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu....ini adalah berdasarkan clinical studies ye bukan main hentam saja :)

Cara makan pun mudah, hanya perlu campurkannya ke dalam minuman kegemaran anda seperti jus atau milo. Collagen Powder diperbuat daripada sisik ikan merah yang merupakan sumber kolagen yang amat bagus! Kesan sampingan pula bukanlah yg pelik-pelik, cuma anda akan merasai perbezaan pada kulit anda semakin tegang, kulit pun halus mulus.

Sekilas pandang mari kita baca sedikit fakta tentang kelebihan kolagen powder Shaklee berbanding dengan kolagen lain yg terdapat di pasaran, sumber asal dari website Shaklee.

  • Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
  • Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.
  • Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja. [1box mengandungi 15 uncang]
Terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu*

♥ Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
♥ Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
♥ Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
♥ Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
♥ Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
♥ Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan
 

Faedah tambahan :: menyokong kesihatan sesendi dan menguatkan tulang.Membantu mengekalkan otot di dalam mata supaya lembut.
 
Collagen powder tak digalakkan ambil oleh ibu hamil dan menyusukan, tetapi....
cuba baca testimonial kat bawah ni, insyaAllah tiada masalah untuk diambil oleh ibu menyusukan. So, jangan takut ye...ini memang pengalaman sebenar...




Harga collagen powder ni retail RM298 untuk 15 sachets. Best price anda boleh sms atau pm saya di facebook.

Untuk info lanjut, anda boleh hubungi saya:
 

Nurulhuda Ab.Karim (shaklee id:907781)
SMS/Whatssap 0122479113
FB ID: Huda Karim

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan dan mencegah sebarang penyakit.

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi