Monday, March 11, 2013

my birthday

Alhamdulillah, segala puji bagi Allah.

Masih diberi peluang oleh Allah untuk menikmati hari ini, hari di mana saya dilahirkan.
Doa saya moga Allah kurniakan kesihatan yg baik dan hati yg baik, insyaAllah.
Semoga saya sentiasa mensyukuri segala nikmat yg Allah berikan.

Next year nak masuk 3 series dah. 

Birthday tanpa suami di sisi, insyaAllah next week suami balik kami celebrate sama-sama.


bersama anak-anak :)



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

NM03 said...

hepi beday uols... moga diberi kesihatan yang berterusan, bahagia disamping keluarga tercinta!

~ana~ said...

happy birthday huda..moga di panjang kan umur, di murah kan rezeki dan berbahagia di samping keluarga tersayang...

aanie said...

hepi besday huda....
muda lagi tu.....hehe...

::NureeN:: said...

hepi besday huda..
moga panjang umur & dimurahkan rezqi, amin...
nureen thn ni dah msk 3 series :)

Aju Mohit said...

happy birthday hua, semoga pjg umur n murah rezeki, muda lagi huda ni hehehe

eB said...

hepi besday dear.
amin amin & amin sumer doa :)

Nafira usof said...

Happy Birthday Huda..
semoga semua doa dan impian huda akan jadik kenyataan.. amin~

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Happy Bday Huda,
Muda lagi rupanye huda ni,
moga terus dilimpahi rezeki dan berbahagia di samping keluarga tersyg..

Myra Jay said...

Happy besday Huda, semoga kebahagian terus bersama ;)
Mesti tak sabar nak tunggu kepulangan suami yang dirindui kan :D



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi