Monday, March 04, 2013

Nuffnang bagi BE baru

Best and happy sangat, check account Nuffnang, nampak new buffered earnings (BE).
New BE in March.

Sebelum ni, ada 2 lagi yg masih menari-nari kat blog saya ni. So tambah 1 lagi ni maka jadi 3 BE yg aktif. Alhamdulillah. Kenalah giat menulis di blog untuk menarik ramai pembaca jalan-jalan ke blog picisan saya ni :) Ada peminat ke? ehehehe..

Belum ready nak cash out, nak kumpul macam Zura...kumpul banyak-banyak. Now memang dah ada 3 angka cumanya saya rasa belum cukup masak. Alang-alang menabung biar kita menabung dalam Nuffnang :)

Paling lama bertapak iklan Tourism Malaysia tu. Tak jemu-jemu menari dalam blog saya ni. Hehehe. Earning nya tidakla banyak mana walaupun dah nak masuk 5 bulan bertapak. Harap-harap lepas ni dia membiak dengan jayanya. InsyaAllah. 

Latest iklan dari Kotex Overnight



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

Aju Mohit said...

tahniah huda!! syioknya dpt be ;)

::NureeN:: said...

huhuuuu... nureen x reti la.. nuff nureen tak naik2 pon, apa x kena pon x tau

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

alhamdullillah,tahniah huda..

sama la k.eija pun iklan tourism tu lama betul on going di blog tp yg sedeynye xde BE baru muncul utk thn 2013 ni..huhu

Mieya Atiera said...

Tahniah kak :)

MrS. F!zA said...

tahniah kak..kena beranakkan amaun tu kak..baru masyuk,.hehe



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi