Thursday, March 14, 2013

Tudung Chiffon 3 Layer XXL

Tudung chiffon 3 layer size XXL

Alhamdulillah, sekarang wanita muslimah bertudung labuh juga boleh bergaya dengan tudung chiffon 3 layer size XXL. Labuh dan sopan serta mudah digayakan ke mana-mana.
Sekali sekala nak juga melaram dengan tudung chiffon kan :)
Istimewanya tudung chiffon 3 layer ini mempunyai 3 warna yang berbeza dan ada tone warna pada body.
Jom beli sehelai untuk diri sendiri, reward untuk diri dah penat bekerja, atau hadiahkan kepada ibu anda :)
 Ciri-ciri tudung ini:

Awning: hard awning cotton
Material body: kain chiffon yang tidak jarang dan lembut
Labuh dari dagu: 22.5 inch

*warna mungkin sedikit berbeza dari warna sebenar atas faktor pantulan cahaya dan imej editing*


ALL SOLD OUT!!!

BELI 1 HELAI RM89

BELI 2 HELAI RM170

delivery menggunakan poslaju, 
add (RM7/SM) | (RM9/SS)

Cara-cara untuk order:

Pilih kod tudung yang masih available.
SMS/WhatsApp: 0122479113
Emel: husnalilshop@yahoo.com
 

hard awning cotton SOLD OUT

Tudung chiffon 3 layer size XXL

Kod C01


biru, biru langit, biru laut


Kod C02


Kod C03 BOOKED



purple lembut, purple pekat, hijau muda



Kod C04


Kod C05


purple, hijau pucuk pisang, hijau pekat




Kod C07 BOOKED


Kod C08 SOLD

cream, maroon, red chili




Sesiapa berminat, bolehlah tempah sekarang sementara stock masih ada :)

Sincerely,
Ummi Husna Lukman


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

hadina said...

cantik kalernye...

wan nurul hezrina abd halim said...

lawa kalernya..

Huda said...

hadina - mmg cantik2..mak huda pun berkenan :)

Huda said...

nurul - tengok live sangatla cantik dan lembut je chiffon nye :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi