Wednesday, March 06, 2013

Wordless Wednesday #2 2013



Ada tokoh tak?




insyaAllah bakal engineer macam abahnya...
saya prefer dia jadi doktor :)




ps: gambar dah lama, masa abah last day kerja kat Manjung :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

*azni* said...

comel..pekerja tnb paling muda..hehe..

Izan Ishak said...

amin... mudah2an impian huda nak tgk husna jadi doktor bakal jadi kenyataan kelak...

hadina said...

Insya-Allah, bakal jadi insan yg berjaya kelak di masa depan. Dan anak yg solehah. :-)

Nafira usof said...

comelnye~
orang pompuan dah ramai jadik engineer skrg nih kan~ tapi zura pon lebih suka anak pompuan bekerja dalam bidang yang berisiko rendah.. cikgu ke..hehehehe

aanie said...

comel....:)

Aju Mohit said...

alahai comelnya husna, insya allah boleh jadi mcm abah kan hihi

::NureeN:: said...

TNB haruss bg penghargaan nih hehehe... comel dia ;)

MrS. F!zA said...

amin2..ibu2 msti nakkan anak2 berjaya sok besar kn..

Myra Jay said...

InsyaAllah mudah-mudahan :D



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi