Friday, April 26, 2013

Mudahnya dengan Get Clean® Water Pitcher

Assalamualaikum dan selamat tengahari kawan-kawan semua :)

Dah memasak? Dah lunch? Alhamdulillah masih diberi peluang untuk menaip di sini. Maafla ye, saya agak busy lately.
Macam-macam kerja saya buat la ni, jadi ibu bekerja dari rumah memang tak pernah habis kerjanya, Alhamdulillah saya gembira dengan keadaan sekarang. Boleh fokus jaga anak dan berbisnes.

Hari ini nak share sesuatu yg best untuk tatapan kawan-kawan semua. Berkenaan Get Clean® Water Pitcher. Wah! Memang best sangat...berbaloi beli kawan-kawan..apa yang penting air kat rumah dah sedap diminum, tak rasa payau atau berbau.

image credit google

Actually kat rumah ni memang dah ada water filter tetapi apalah salahnya kita mencuba sesuatu yang nampak lebih mudah untuk digunakan, mudah diselenggara dan paling best portable nak letak atas meja boleh, atas kabinet dapur pun boleh...tadah air terlebih dahulu lepas tu kita letakla kat mana kita suka... Senang nak dibawa ke mana-mana pun iye juga, nak balik kampung ke, nak pergi holiday ke, duduk hotel sometimes air kat hotel pun belum sure bersih. Jimat duit kita beli air mineral kan. Kita pun tak perlu tunggu lama-lama untuk tunggu air tu dituras.

Filter dia pula, tak payah risau nak kena cuci selalu. Get Clean® Water Pitcher ada penanda aras berapa kegunaan kita dan bila kita perlu tukar filter tu. Tak perlu risau terlupa atau tak perasan sebab memang penanda aras tu kita akan nampak sentiasa. Paling best juga, Get Clean® Water Pitcher disahkan dapat menuras sebanyak 303 liter atau 80gelen air bagi setiap turasan iaitu dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka di pasaran.

Get Clean® Water Pitcher sangat berbaloi dengan kemampuannya menapis air serta EFISIEN, MUDAH dan sangat RINGKAS untuk digunakan. Harga mampu milik, tidak perlu berhutang atau keluarkan ribu riban untuk memperolehinya.

Makanya, untuk mereka yang menginginkan PENAPIS AIR dengan budget yang RENDAH, bolehlah dapatkan Get Clean® Water Pitcher ini dari saya. Berbaloi dan tidak perlu lagi membazir untuk beli air botol mineral setiap hari.

Sekilas pandang info tentang Get Clean® Water Pitcher

Air yang lebih bersih dan sihat ataupun bumi yang lebih bersih dah sihat?
Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!





 
Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!



• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak!
• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

 
SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar
Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.


Testimonial pengguna Get Clean® Water Pitcher




Harga retail: RM460
Harga promo boleh sms/whatsApp/pm saya di facebook

Penghantaran ke seluruh Malaysia menggunakan poslaju atau courier service.

Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim
Page: Ummi Vitamin Shop

Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

nieda said...

Berapa harga ni?maintenance fee mcmane?senang ke nk cari spare part utk tukar?harga utk tukar berapa?huhu byknya soklan

Huda said...

nieda - harga retail RM460, postage RM10. harga BEST boleh pm huda ye.
yang bagusnya bila paras penapis air ni sampai 80 gelen dia automatik akan suruh kita tukar filter tu. ada penanda aras yg kita akan sentiasa nampak..let say dia dah 70 gelen air time tu boleh order filter untuk refill. kalau nak tukar boleh contact huda balik harganya cuma RM1xx untuk 3 packs filter (boleh 3 kali tukar filter)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi