Tuesday, April 30, 2013

Promo ESP, Mealshakes dan OmegaGuard Shaklee

Assalamualaikum dan selamat pagi semua :)

Semoga hari ini lebih baik dari semalam, semoga perjalanan hidup kita lebih teratur pada hari ini, semoga diberi kekuatan untuk terus melakukan kerja seharian. Semoga ibadah kita diterima oleh Allah SWT.

Saya nak offer something ni. Sesiapa yang nak sila angkat tangan :)

Saya nak offer harga BEST kepada 10 yang terawal sms atau whatsApp saya untuk order Shaklee.

Product Shaklee yang terlibat untuk offer ini ialah:  • Energizing soy protein (ESP)
  • Meal Shakes
  • Omega Guard

Harga memang SUPER BEST dan berbaloi untuk anda miliki. So, jangan lepaskan peluang untuk menikmati tawaran harga pada hari ini.

Cepat! 10 yang terawal saja ye! :) Boleh booking dan bayar time gaji. Terus sepantas kilat saya akan poskan kepada anda.

Sekilas info tentang produk berikut:

Kebaikan ESP:

Satu-satunya produk di dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral, sangat sesuai untuk semua peringkat umur. Indeks Glisemik yang rendah iaitu 39 menjadikan ia sangat sesuai juga kepada pengidap kencing manis.Testimonial ESP


Kebaikan Meal Shakes:

Dalam kehidupan seharian yang sentiasa aktif dan serba pantas, kanak-kanak tidak mempunyai masa yang cukup untuk menikmati makanan yang seimbang. Oleh itu, Shaklee Meal Shakes menjadi pilihan terbaik bagi mereka kerana ia merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah-glycemic. Rasanya juga enak serta boleh dibancuh dengan mana-mana hidangan atau snek lain. Ia mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan dan jika dihidang seperti yang disarankan ia kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat dengan izin Allah.
Testimonial Mealshakes


Mengapa Omega Guard Shaklee?

Shaklee dah berada di pasaran dan terbukti berkesan sejak lebih 50 tahun lalu. Omega Guard Shaklee adalah ultrapure , dibuat dengan begitu sempurna, penyulingan 3 peringkat secara semula jadi memberi manfaat asid lemak pada masa yang sama mengeluarkan sebatian berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat dalam ikan. Omega Guard dibuat dari ikan, bukan hati ikan yang boleh memberi kesan toksik.


Testimonial OmegaGuard


Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Ummi Vitamin Shop

Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

Myra Jay said...

Wahhh ada promo ye, tapi tak gaji lagi... huhuuu

Huda said...

MYRA - boleh booking sampai hari gaji :)

Sha Nor said...

ada promo lagi tak... hahahaha... saja cuba nasib :P

Huda said...

sha nor - promo meal shakes bulan ni buy 6 free 1. nak combine dgn omegagurad dan esp sy bg harga promo juga :) sms sy ye 0122479113Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi