Saturday, May 04, 2013

28 April, 2nd birthday of Lukman

Assalamualaikum dan selamat pagi semua :)

Minta maaf banyak-banyak kat Lukman sebab ummi dia boleh lupa tulis entry pasal birthday dia yang kedua last Sunday, 28hb April. Ummi busy sangat sampai lupa.

Birthday kakak Husna pun ummi tak cerita kut. 3 April yang lepas. Hihi. Apa lah ummi kamu ni kan. Boleh tak ingat. Ok, ini antara koleksi gambar yang ummi boleh sharela. Tak banyak.

Alhamdulillah, semoga Lukman dan kakak Husna membesar dengan sihat. Doa ummi dan abah selalu iringi kamu berdua, insyaAllah.

saat Lukman dilahirkan 2 tahun lepas di Ipoh Specialist.

anak bujang ummi dah 2 tahun usianya, Alhamdulillah.

small celebration untuk Lukman di KFC with out abah...abah kat Pakistan lagi...

ada yang rindu kakak dan adik? :)



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

1 comments:

adianiez AIDA said...

happy belated birthday to both, husna and lukman....



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi