Wednesday, May 22, 2013

Ibu menyusu pun boleh KURUS tak perlu diet

Ramai ibu mengeluh, bila ada baby susah berat nak turun sebab kena make sure makan banyak untuk maintain production susu. Bila dah makan banyak confirm berat naik bagai dipam-pam kan. Well, sebenarnya ikut pengalaman saya la kan, ibu bf ni lagi cepat kurus berbanding tidak menyusukan. Melainkan, anda sendiri tidak mengawal pemakanan anda sehingga menyebabkan badan naik tak terkawal. Renung-renungkan ye corak pemakanan anda :)




So hari ini saya nak share bagaimana ibu yg menyusukan bayinya mampu kurus dalam masa yang sama production susu tetap maintain seperti biasa. Shaklee ada jawapannya tau!


Baca dulu testimonial yang saya sediakan di bawah ini:







 Produk Slimming untuk ibu menyusukan anak..

★KENAPA IANYA TERBAIK?★
♡Produk ini menurunkan berat badan yg berlebihan secara selamat dan efektif. ALFALFA dan ESP juga bertindak sebagai MILKBOOSTER serta dapat mempercepatkan penghasilan susu. So ibu menyusu yg sedang berdiet tidak perlu risau ttg masalah susu merudum.
♡ Alfalfa juga berfungsi sebagai detox dan sebagai pelawasan terbaik.








FUNGSI SETIAP PRODUK DALAM SET INI:

■ ALFALFA - ejen pembuangan lemak2 yg telah di pecahkn dan bertindak sebagai milkbooster.

□ LECITHIN - berfungsi untuk memecah dan membakar lemak2 tepu dan degil yg berlebihan dalam badan

■ ESP - Merupakan protein Soya terbaik yg bantu memberikan rasa kenyang pd ibu menyusu, membantu pembakaran kalori 35% lebih tinggi dan merupakan salah satu milkbooster dlm melancarkn penghasilan susu badan.

BONUS!!!
bila mkn set ni, bukan sekadar dapat kuruskan badan tau.. bahkan susu semakin banyak dan kulit pun jadi cantik lagi..


CEPAT! Saya open for booking sehingga 31 Mei 2013, harga SUPER DOOPER MURAH dari harga retail. 

================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis dengan kos postage
RM10 Semenanjung, RM20 Sabah/Sarawak.

Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi