Tuesday, June 04, 2013

Meal Shakes membantu tambah selera makan, atasi sembelit, batuk berkahak

Ada di kalangan ibu-ibu yg alami masalah anak kurang selera makan?
Sembelit?
Selalu jatuh sakit dan kurang sihat?

InsyaAllah saya boleh cadangkan supplemen untuk anak-anak yg alami perkara di atas. Supplemen membantu menambah baik mana yg kurang kita perolehi dari nutrisi yg kita ambil setiap hari.
Ini adalah kerana, tak semua orang suka makan sayur. Tak semua orang suka buah. Tak semua orang suka makan makanan yg seimbang.

Hari ini saya nak share beberapa testimonial berkenaan Meal Shakes. Selain rasa dan baunya yang sedap tu, Meal Shakes juga membantu anak anda tambah selera makan, memudahkan proses pelawasan dan kurangkan athma dan batuk berkahak. So anda sebagai ibu bapa tak perlu risau, Meal Shakes insyaAllah dapat membantu.

Jom baca testimonial berikut:

Meal Shakes tambah selera makan

Puan Ayu
"Alhamdulillah, lepas 3 hari try Shaklee Mealshake, Alif dah mula menampakkan perubahan...dia dah mula mintak makan..dan makan pun takde ler tunjuk 4 jari dia tu dah..makan abes sampai dia betul2 kenyang..and takde dah makan benda2 merapu tu..dan dia mula nampak aktif, ceria dan sihat.


Dalam Meal shakes ada kandungan FIBER, insyaAllah memudahkan pelawasan dan elakkan sembelit.

Puan Husni
"Salam Kak Ira, ingat tak cerita sy pasal Akif yang sembelit? Lepas diintroduce meal shake,sy sgt2 nk try tuk Akif. Since dalam tu ade fiber, jd boleh tlg melawaskan perut budak kecik ni. Jd sy pon try, Alhamdulillah, semiggu lepas cuba, dh nmpak beza dia. Tiap2 hari buang air besar. And bowel movement pon smooth je, perut dh x buncit (hehe, kalau buncit pon sbb minum air byk). And 7oz tu mcm xckup je, sbb die suka dgn rasa vanilla meal shake tu. Sy pulak, dulu nk minum susu punye lah susah. Bila tmbah meal shake,segelas tu senafas je boleh minum (hehe.. exaggerate) Sedaap! Thanks, nnti nk beli, buat bekal puasa." 


Meal shakes kurangkan batuk, selsema dan athma

Syukur Alhamdulillah.. 

Jun 2012 - saya mula ambil Mealshake untuk darwish dgn Siti Hajar.. masa tu berat darwish cuma 9.4kg. seawal umur dia setahun mmg itulah berat dia sehinggalah saya jumpa Shaklee. Darwish mengidap asma dan sgt senang terkena selsema, demam dan batuk sbb dia duk taska. sgt2 'picky eatery'.. dan berat bdn yang sering dpt teguran dr doc n nurse.. 'berat tak cukup'.. hurm.. pening memikirkan mslh nie.



Now.. setelah hampir 3 bulan ambil Mealshake secara konsisten untuk darwish. Mealshake pertama dah abis pun. kali kedua sy ambil dgn Laila Ismail. tiada lg demam, batuk dan selsema yg kerap.. sgt2 kuat mkn. kdg2 pilih jgk.. yang xsedap la. yang paling sy seronok, checkup hospital dia last tuesday aritu.. berat dia dah 10.3kg. sy tersenyum.. apa yang buat sy lg seronok, next appoinment.. doc ckp kalau keadaan dia 'terlebih' baik dr hari ini, dia xperlu ambil inhealer 2 kali sehari dah.. sekali sehari je. Yahoo!!! harap2 pasnie dia tak pyh pakai terus.. InsyaAllah.

Sy sgt yakin Shaklee mampu transform hidup sy sekeluarga.. Thanks a lot." 
- Ummi Darwisy

Meal shakes atasi kahak


"BAGI DIA MEAL SHAKE BERTERUSAN... INSHAALLAH MUJARAB...ANAK SAYA LIMA TAHUN BATUK BERKAHAK SAMPAI LELAH TERPAKSA SEDUT...KAT SPITAL.. DIA MINUM MEAL SHAKE MCM SAYA MINUM ESP...TAPI SATU CAWAN JA... SKRG TK PERNAH LAGI KAMI BAWA DIA PI SEDUT KAHAK LELAH TU...LEGA SENDIRI DAN SAYA PUN TAK PERASAN...

GATAL DI BADAN PUN HILANG..." - Puan Asiah




Promosi BUY 6 FREE 1 sepanjang Jun 2013.

HARGA RUNCIT: RM113.75 (postage RM10)

Tahan sehingga 2 bulan pengambilan.


================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.


Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

COD area Kluang, Johor

*Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.  






KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

1 comments:

Aju Mohit said...

moga sukses selalu ye huda, good promo ;)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi