Tuesday, July 02, 2013

ESP oh ESP yg HOT DEMAND!

Alhamdulillah, next week dah nak puasa kan. InsyaAllah dapatlah bertemu dengan bulan Ramadhan al Mubarak.

Saya nak share, sejak dua menjak ni ramai yg pm saya di FB dan juga tak kurang sms/whatsapp sebab nak order dan REPEAT ORDER ESP ni. Rupa-rupanya ramai yang sedang berpuasa sunat dan juga berpuasa ganti. Tak kira lelaki atau perempuan. Sama-sama minum ESP untuk bekalkan tenaga ketika berpuasa.

Pengalaman saya juga, bila sahur dengan ESP dan Meal shakes dan Performance Drink badan lebih segar, lebih bertenaga dan cergas sepanjang hari berpuasa. Alhamdulillah. Allah permudahkan urusan kita kan.

Jom tengok apa kandungan ESP ni, well ESP ni tak sama macam soya yang dijual di pasaran tu tau..anda baca info kat dalam gambar bawah ni.


:: kerana PROTEIN adalah ASAS dan MAKANAN kepada SEL..ia penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL. Bila sel SIHAT & BERTENAGA, penyerapan nutrien akan jadi lebih OPTIMUM.
================================ 

nak KURUS - ESP mengawal selera makan 
nak PUASA - ESP memberi rasa kenyang lebih lama & bekalkan tenaga 
nak TAMBAH SUSU IBU - ESP bantu mempercepatkan penghasilan susu 
nak CANTIK - ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit 
nak HAMIL - ESP bantu untuk kuatkan rahim, dan bagus untuk pembentukan otot bayi 
nak SIHAT - ESP menyihatkan tubuh secara keseluruhannya.

==================================
Apa itu Energising Soy protein (ESP)?
✔ Energizing Soy Protein yang TERBAIK
✔ Memberikan Tenaga yang BERPANJANGAN pada TUBUH
✔ tiada kolestrol dan laktosa
✔ minuman berkhasiat
✔ mempunyai 14gm protein soya
✔ ia telah terbukti secara klinikal dapat membantu anda kekal bertenaga selama berjam-jam
✔Air yg digunakan untuk mencuci bagi mengeluarkan bahan penting seperti isoflavones, genistien dan daidzein juga menyediakan anda dgn kebaikan keseluruhan soya
✔Non- Gmo ( tidak mengubah secara genetik ) protein berasaskan tumbuhan yg memastikan kacang soya shaklee bebas daripada kacang soya yg diubahsuai secara genetik


Risiko kekurangan protein dalam badan kita (secara umum):

Anemia (kurang darah atau kurang oksigen dalam darah)
Kidney disease (penyakit buah pinggang)
Liver (penyakit hati)
High Cholesterol (kolesterol tinggi)
Low blood pressure (tekanan darah rendah)
Low blood sugar (kandungan gula darah rendah)
Nerve instability (Fungsi saraf tak stabil)
Peptic ulcer (Ulser perut + usus)
Poor wound healing (Luka ambat sembuh)
Poor blood circulation (Pengaliran darah yang tidak lancar)
Poor vision (Penglihatan kurang baik)
Irritability (Badan menggeletar)
Fatigue (Letih lesu)
Weakness (Lemah)
Water retention (Tinggi kandungan air dalam tisu badan)
Prolonged period of time mental retardation (Terancat akal)
Lack of resistance to infection (Ketahanan badan rendah terhadap jangkitan)


Nak order, boleh hubungi saya untuk dapatkan SPECIAL PRICE. RP RM150. Harga offer boleh sms saya ye.
================================
Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan Poslaju atau kurier servis.


Hubungi saya:

Nurulhuda Ab.Karim
Shaklee Independent Distributor 907781
SMS/WhatsApp: 0122479113
Email: husnalilshop@yahoo.com
FB: Huda Karim 
Page: Kiosk Vitamin Ummi

COD area Kluang, Johor dan Sri Iskandar, Perak (by appoinment)

Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. 

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi